Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

Samsung Galaxy s7 özellikleri neler?

Samsung Galaxy s7 akıllı cihaz özellikleri neler olacak? Samsung Galaxy s7 akıllı cep telefonları.

Samsung Galaxy s7 özellikleri neler?
21 Ocak 2016 22:29

Samsung Galaxy s7 akıllı cihaz özellikleri neler olacak? Samsung Galaxy s7 akıllı cep telefonları.

Samsung Galaxy S7 hakkında bazı detaylar sızdırılmaya başlandı. Samsung Galaxy S7 UHD görüntü teknolojisi ve 4GB RAM kullanacak.

Aslında o kadar rutin bir pazarlama ve rakip pazarı bozma taktiği ki, artık bünyeler alışmış olmalı. Apple bir ürün tanıtır, Samsung yeni cihaz bilgilerini sızdırır ya da Samsung bir ürün tanıtır yeni biriPhone dedikodusu piyasayı sarar. Bu senelerdir böyle devam ediyor.

iPhone 6s ve 6s Plus tanıtıldıktan hemen sonra Samsung Galaxy S7 hakkında bilgiler gelmeye başladı.Samsung Galaxy S7, 5.2 ve 5.7 inç olarak iki farklı boyutta gelecek. Snapdragon 820kullanacağı sızdırılan her iki modelinde 4K ekran çözünürlüğü kullanacağı da gelen bilgiler arasında. Snapdragon 820 zaten 2016’ya kadar kendini göstermeyecekti. Büyük olasılıkla çıkışı Samsung Galaxy S7 ile yapacak. Bunun yanı sıra cihazın 16MP arka ve 5MP ön kamerası olacağı Android 5.1.1 kullanacağı da konuşuluyor. Sızdırılan diğer bir önemli özellik ise Samsung Galaxy S7’nin microSD genişleme özelliğine de sahip olacağı.

Samsung Galaxy S7’nin aşağıdaki benchmark tablosu internete düz sızdırıldı. Bu tabloda Snapdragon 820 işlemcinin performansı Snapdragon 810 ve Exynos 7420 ile karşılaştırılmış.

Öte yandan AnTuTu sayfalarında LUCKY kod adıyla belişren bir benchmark tablosunun da Samsung Galaxy S7 olduğu iddia ediliyor. Bu tabloda sızdrırlan bilgileri desetekleyen bilgilerle dolu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.