Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Samsung Galaxy A9 Pro çıkarılır pil ile gelecek

Samsung tarafından şirket olarak gelen bilgilere göre şirket rekor kıracak olan yeni özellikler sunmayı hedefliyor.

Samsung Galaxy A9 Pro çıkarılır pil ile gelecek
Aslan Özdemir
8 Mart 2016 22:28

Samsung Galaxy A9 Pro akıllı telefon modelleri üzerinde yer alması planlanan bazı yeni özellikler neler olacak? Sorularının ilk yanıtı sonunda geldi.

Hayrettin Kaya

Uzmanlara göre akıllı telefonlarında çıkarılabilir pillere hayır diyen Samsung Mobile USA yeni Samsung Galaxy A9 Pro kod adlı akıllı telefonlarında daha gelişmiş yazılımlara yer verecek, bu sayede hem kendisini hem diğer kullanıcılarını düşünecek olan şirket yeni telefonlarında yer verdiği başarılı özellikler ile dikkatleri üzerine çekse de kendisi için yapacak olduğu güncellemeler ile beraber çıkarılabilir pillere yer vermeye hazırlanıyor.

Samsung Galaxy A9 Pro arka kapağının açılması sayesinde lion modelli olan yüksek güç ve voltaja sahip pilleri çıkarabilecek. Bu sayede cihazın üzerinde yer alacak olan pili bittiğinde herhangi bir şarj vs aramadan yeniden başarılı bir biçimde kullanabileceksiniz. Ayrıca son olarak cihazında yer vermesi beklenen özellikler ile beraber daha yenilikler sunulması da söz konusu özelliklerden bir tanesi olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.