Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 17°C

Samsung Çıldırdı! Galaxy Note 5 Ücretsiz Dağıtılıyor

Samsung adeta çılgınca bir davranış yaptı. Samsung aldığı karar ile üstün özellikli Galaxy Not 5 telefonu ücretsiz olarak dağıtacağını açıkladı.

Samsung Çıldırdı! Galaxy Note 5 Ücretsiz Dağıtılıyor
1 Şubat 2016 23:22

Samsung adeta çılgınca bir davranış yaptı. Samsung aldığı karar ile üstün özellikli Galaxy Not 5 telefonu ücretsiz olarak dağıtacağını açıkladı.

Teknoloji konusunda oldukça başarılı olan dev teknoloji şirketi Samsung, SK Telecom ile anlaşma yaparak turistlerin çok hoşuna gidecek yeni bir projenin başlangıcı yaptı.

Samsung’un geçtiğimiz yıl tanıttığı üstün özelliklere sahip telefonu Note 5, teknik özelliklerinin dışında tasarımıyla da çok konuşulmuştu. 5.7 inç ekranı ve Exynos 7420 işlemcisiyle ön plana çıkmayı başaran Note 5, çok yakında turistlerin vazgeçilmez telefonu olacak.

Kore merkezli olan Samsung, yine kendi ülkesinde büyük bir kampanya başlattı. Kampanya ülkeyi ziyarete gelen turistlere bir haftalık Galaxy Note 5 verilmesi yönünde. Yani Kore’yi ziyarete gidecekseniz fakat kullanacak düzgün bir telefonunuz yoksa 5 gün boyunca Note 5’i kullanabilirsiniz. Sınırlamanın 5 gün olarak seçilmesi ise telefonun isminden dolayı olabilir. Şubat ayında toplamda 1200 turistin Note 5 isteklerine karşılık verebilecek seviyede olduklarını söyleyen SK Telecom, Note 5 kiralayana da 1 GB ücretsiz internet hizmeti sağlayacak.

Eğer Güney Kore’ye bir seyahat planlıyorsunuz Galaxy Note 5’in ücretsiz deneme versiyonuna kayıt olmayı unutmayın. Tabii Samsung bu girişimiyle turistlerin gönlünü yapmayı değil, telefonunu tanıtarak turistlere satmayı hedefliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.