Dolar 32,5496
Euro 34,9912
Altın 2.420,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Samsung, Android 6.0 sorunu yaşadı

Samsung, akıllı telefonlarında yazılımsal açıdan sorunlar yaşamaya devam ediliyor olabilir.

Samsung, Android 6.0 sorunu yaşadı
6 Mart 2016 07:18

Samsung, Android 6.0 sorunlarının devamlı artış göstermesi ve bir türlü bitmek bilmemesi sonucunda ortaya kritik bir soru yanıtı çıktı. Akıllı telefonlarında her daim kendisinin en başarılılardan bir tanesi olduğunu açıklayan Samsung bu defa yaptıkları ile beraber aslında yazılımsal anlamda büyük sorunlar yaşadığını bir kez daha kanıtlamış olduğunu ve markanın adı sayesinde hala daha ayakta olduğunu göstermiş olduğunu simgeledi.

Bunların hemen ardından Samsung, Android 6.0 güncellemesinde yer alması beklenen yenilikler neler olacak? Hala net olarak belli değil ancak hala daha bir çok amiral gemi modeline güncelleme yayınlamayan şirketin ne zaman ne gibi bir hal sergileyecek olduğu da bilinmiyor. Zira akıllı telefonlarından tutun da daha yeni ve daha başarılı teknolojileri de sunmayı her daim kendine zevk ve istek olarak gören şirket bu tür hatalar ve sorunları ne zaman çözer ise çözsün hala daha satış rakamları rekorlar kırıyor. 2016 yılında ise şirketin rekor kar etmesi beklenenler arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.