Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Samsun Diş Hekimleri Odası 13. Bahar Sempozyumu

Samsun Yelken kulüpte 8-9 Nisan 2017 günleri

Samsun Diş Hekimleri Odası 13. Bahar Sempozyumu
11 Nisan 2017 15:27

Samsun Yelken kulüpte 8-9 Nisan 2017 günleri yapılan “Geleneksel Karadeniz 13. Bahar Sempezyumu ” na Türk Dişhekimleri Birliği Genel Başkanı Dr. Ali Rıza İlker Cebeci, Türk Diş Hekimleri Birliği Akademi Başkanı Prof. Dr. Murat Akkaya, Türk Diş Hekimleri Birliği Eski Genel Başkanı Celal Korkut, Samsun-Ordu-Sinop-Amasya Diş Hekimleri Odası Başkanı Abdullah İlker ve diş hekimleri katıldı.

Samsun-Ordu-Sinop-Amasya Diş Hekimleri Odası Başkanı Abdullah İlker program  bülteninde özetle; “Ülke sorunlarının her geçen gün kartopu gibi büyüdüğü bu günlerde, yarını düşünmekten mesleki sorunlarımızı konuşmaz olduk. Kamuda çalışan meslektaşlarımızın sorunları, diş hekimliği öğrencilerinin sorunları, serbest çalışan diş hekimlerinin sorunları artarak çoğalmıştır. Mesleğimizin bugünkü ve yarını enine boyuna tartışılacak, iki gün boyunca birbirinden değerli hocalarımızın vereceği seminerlerle, bilgi dağarcığımızı daha da genişleteceğiz.

Expodental alanda yeni aletleri tanıyıp eksiklerimizi gidereceğiz. Mesleki dayanışma içerisinde gececek olan sempozyum da, sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğumu saygı ve sevgilerimi iletmek istiyorum.”

Türk Hekimleri Birliği Genel Başkanı Ali Rıza İlker Cebeci; Ürun Takip Sistemi (Üst) ile ilgili, “Hem Türkiye’ye getirmiş olanlar hem de kullanıcı olan bizler ürünü sisteme gireceğiz. Çift kontrol yapılacak. Böylece artık ürünler ilgili birimlerin izni ile mi geliyor? Yoksa kaçak mı giriyor? Çok rahat anlaşılabilecek.” Konuşmasının devamında özetle; “1990’da 14 diş hekimliği Fakültesi bulunduğunu 2017 yılında ise 56’ya çıktığı, özel üniversitelerle bunun 73’e ulaştı. Bu kadar ihtiyaç olup olmadığı tartışılabilir. 10 Yıl sonra 57 bin diş hekimi olacak” dedi.

8 Nisan 2017 Cumartesi oturumlarında Prof. Dr. Gürcan ESKİTAŞÇIOĞLU” Dijital Diş hekimliğinde ölçü Tasarımı ve üretim – Yeni konsept Restorasyonlarda Orijinal Evrimin Neresindeyiz?” Prof. Dr. Şebnem TÜRKAN “Prof. Dr. Cüneyt KARABUDA “İmme diat İmplantasyon” konularında konuşmacılar. Saat: 13.00-14.30 arası Panel de Dr. A.R İlker CEBECİ Türk Diş Hekimleri Birliği Genel Başkanı) Prof Dr. Murat AKKAYA ( 12. Dönem Türk Diş Hekimleri Birliği Başkanı) Celal Korkut YILDIRIM (5-6-7-9-10-11. Dönem Türk Dişhekimleri Birliği Genel Başkanı) katıldılar.

9 Nisan 2017 Pazar günü oturumlarında; Diş Hekimi Ahmet Cem BAKIRLI “Dijital Diş hekimliğinde Tek seansta yapılabilen Tedaviler” Prof. Dr. Sedat KÜÇÜKAY” Kök kanallarının şekillendirilmesinde Nereye Geldik” konuşmacılar.

9 Nisan 14.30’da Toplu hatıra fotoğra çekilip katılımcı Diş hekimlerine sürpriz hediyeler (çekilişte) dağıtılıp sonlandı.

Haber-Foto Erdoğan ERKAYMAZ

Samsun Diş Hekimleri Odası 13. Bahar Sempozyumu  Samsun Diş Hekimleri Odası 13. Bahar Sempozyumu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.