Dolar 32,4443
Euro 34,7476
Altın 2.435,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Salim AKBAŞ'tan c.h.p üyelerine mektup

Gazetemizi ziyarete gelen CHP Sinop Milletvekili Aday Adayı Salim AKBAŞ 'Türkiye; yeniden eşitlik, huzur, umut, toplumsal barış, özgürlük ve fırsat eşitliği istiyor.' dedi.

Salim AKBAŞ'tan c.h.p üyelerine mektup
25 Mart 2015 10:14

 

Türkiye; yeniden eşitlik, huzur, umut, toplumsal barış, özgürlük ve fırsat eşitliği istiyor.

İş cinayetlerinin kadermiş gibi anlatılmadığı bir ülkede, yoksulluğunun ve kutsal dininin sömürülmediği, ötekileştirilmemiş, ayrıştırılmamış bir birey olarak yaşamak istiyor. Kadın cinayetlerinin olmadığı, çocuk istismarlarının yaşanmadığı günler istiyor. Eğitimin bilimsel ve çağdaş, sanatın evrensel olmasını istiyor. 

Doğanın ve çevrenin rant uğruna katledilmemesini, AVMler için yeşil alanların yok edilmemesini, HESler için derelerin kurumamasını, Termik Santral ve Nükleer Santraller için bugünümüzün, yarınımızın ve geleceğimizin yok edilmemesini istiyor.

Yolsuzlukların parmak hesabı ile kapatılmadığı, 15 yaşında çocukların gaz fişeği ile öldürülmediği, açlıktan ve soğuktan bebeklerin ölmediği Türkiye istiyor.

Hukukun herkese eşit uygulandığı, ekonomik refahtan herkesin pay alacağı, esnafın, çiftçinin, emeklinin, çalışanın gelecek kaygısı taşımadığı, devletine güven duyduğu, devletinden korkmadığı günler istiyor. Gençler, eğitimde fırsat eşitliği istiyor.

Türkiye bağnaz, gerici, karanlıklar rejimi ile yönetilmek istemiyor.

Demokrasiye ve millet iradesine yürekten bağlı, dürüst, fikrini söyleyen, vatandaşın sesi olacak vekil istiyor.

Bizi yönetmeye çalışan karanlıklar rejimine geçit vermemek için, çağdaş Türkiye’nin ilelebet kalması için, Atatürk ilke ve devrimlerinden beslenen Cumhuriyet yönetiminden yoksun kalmamak için kendimi sorumlu hissederek, Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayı oldum.

Bu duygu ve düşüncelerle yaşantımın her alanında olduğu gibi, bundan sonra da Cumhuriyet Halk Partisi’nin çağdaş, laik Atatürkçü düşüncesine, Sinop’a ve Sinop halkına layık bir insan olacağıma söz veriyor, tek başına başarmanın güç olduğunu bilerek, “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ” diyerek, şair Adnan Yücel’in şiirinde de söylediği gibi “DİRENECEĞİZ” diyorum.

 

“Saraylar saltanatlar çöker

kan susar bir gün zulüm biter.

menekşeler de açılır üstümüzde

leylaklar da güler…

bugünlerden geriye,

bir yarına gidenler kalır

bir de yarınlar için direnenler…

SALİM AKBAŞ

İNŞAAT MÜHENDİSİ

CHP SİNOP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.