Dolar 32,5561
Euro 34,8449
Altın 2.431,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 24°C
Az Bulutlu
Sinop
24°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Sakarya Caddesi Yenileniyor

Sinop Belediyesi Sakarya Caddesi’nde başlattığı tadilat çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Sakarya Caddesi Yenileniyor
10 Aralık 2021 15:18

Sinop Belediyesi Sakarya Caddesi’nde başlattığı tadilat çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Fen İşleri ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri caddenin işlevselliğini arttıracak saha çalışmasını geç saatlere kadar sürdürüyor.

Sakarya Caddesi’nde yapılan çalışmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan söz konusu çalışmayı değerlendirdi. Başkan Ayhan ”Sakarya Caddesi’nde öncelikle komple yenileme değil , mini bir tadilat işlemi gerçekleştiriyoruz. Caddedeki ahşap pergolalar gibi bazı fazlalıkları kaldırıyor, kaldırımlar arasındaki yürüyüşü zorlaştıran büyük yeşil alanlarda sadeleştirmelere gidiyoruz. Caddedeki ağaçlarımızda, mevsimlik çiçeklerimizde herhangi bir söküm işlemi yapmayacağız fakat palmiye, kartopu gibi ağaçlarımızın diplerindeki peyzaj alanlarında küçültmelere gideceğiz. Yolumuzu da caddenin mimarisine uygun bir renkte modern yöntemlerle asfaltlayacağız. Yaptığımız çalışma; caddenin işlevini arttıracak, araçların daha stabil seyretmesini sağlayacak bir yol kazandıracak ve vatandaşlarımızın yürüyüşünü kolaylaştıracak yönde bir çalışma olacak” dedi.

Sakarya Caddesi Yenileniyor Sakarya Caddesi Yenileniyor Sakarya Caddesi Yenileniyor Sakarya Caddesi Yenileniyor Sakarya Caddesi Yenileniyor Sakarya Caddesi Yenileniyor

ETİKETLER:
YORUMLAR

  1. Sinoplu dedi ki:

    Ya anlamıyorum bu Sakarya caddesi her bir kaç sene yenileniyor. bu zamana kadar oraya dökülen para ile neler yapılırdı neler. Hiç kimsede sesini. Çıkarmıyor nasıl bir anlayış bu nasıl belediyecilik??
    Gerçekten yazık.
    Çocuklara park açılırdı kütüphaneler işyerleri ve daha neler neler.
    Sakarya caddesi trafiğe kapatılsın.