Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 16°C

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Çekilişi Detayları

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi detayları hakkında merak ettiğiniz her şey bu yazıda! Başvuru şartları, tarihleri ve diğer önemli bilgiler burada.

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Kura Çekilişi Detayları
18 Mart 2024 12:12

Sağlık Bakanlığı, 8 bin işçi alımı için kura çekilişine günler kaldı. Başvurular, İŞKUR üzerinden 23-27 Şubat tarihlerinde alındı. Temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi ağırlıklı olmak üzere alım yapılacak. Başvuru yapan adaylar, kura tarihi, canlı yayın bilgileri ve sonuçlar hakkında bilgi almak istiyorlar.

Kura Çekilişi Ne Zaman Yapılacak?

Kura Çekilişi Ne Zaman Yapılacak?

ÖSYM’nin 27.000 personel alımı yerleştirme sonuçları 4 Mart 2024 tarihinde açıklanmıştı. Bu nedenle, 18-19 Mart olarak planlanan kura çekilişi ertelendi. Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi 3-4 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Kura çekiminde asıl ve yedek adaylar belirlenecek. Atamalar noter huzurunda kura ile yapılacak.

Kura Çekilişi Nereden Yayınlanacak?

Kura Çekilişi Nereden Yayınlanacak?

Sağlık Bakanlığı kura çekilişi, Ankara’da noter huzurunda gerçekleştirilecek ve Youtube üzerinden canlı yayınlanacak. 09.00 – 18.00 saatleri arasında yayınlanacak kura çekilişi, adaylar tarafından takip edilebilecek. Kura sonuçları ise çekiliş sonrasında sisteme girilerek duyurulacak.

Kura Sonuçları Nasıl ve Nereden Öğrenilecek?

Kura Sonuçları Nasıl ve Nereden Öğrenilecek?

Kura tarihi, yeri, saatleri, asıl ve yedek aday listeleri ile atama bilgileri Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün resmi internet sitesi olan yhgm.saglik.gov.tr adresinden duyurulacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.