Dolar 32,3159
Euro 35,1191
Altın 2.296,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Sadece LG G5 İle Kontrol Edilebiliyor!

Toplar, kitleleri senelerce peşlerinden sürüklemiş olan futbol ve benzeri spor oyunlarının yanı sıra özellik ile şekilleri itibari ile bütün bir uygarlığa muazzam bir katkı sunmakta olan nesneler olarak tanınır. Belirtilen bu yuvarlak biçimli şekiller sayesince hem spor yaparken hem de teknoloji içerisinde iken birden fazla şey icat etme olanağı sağlamaktadır. Dünya teknoloji devi LG, işte bu “top” konseptini son derece yaratıcı bir bakış açısı ile ele almış, onu yeni bir düzey içerisine taşıyacak bir teknolojik gelişme durumuna imza atmıştır..

Sadece LG G5 İle Kontrol Edilebiliyor!
Aslan Özdemir
24 Şubat 2016 13:47

Toplar, kitleleri senelerce peşlerinden sürüklemiş olan futbol ve benzeri spor oyunlarının yanı sıra özellik ile şekilleri itibari ile bütün bir uygarlığa muazzam bir katkı sunmakta olan nesneler olarak tanınır. Belirtilen bu yuvarlak biçimli şekiller sayesince hem spor yaparken hem de teknoloji içerisinde iken birden fazla şey icat etme olanağı sağlamaktadır. Dünya teknoloji devi LG, işte bu “top” konseptini son derece yaratıcı bir bakış açısı ile ele almış, onu yeni bir düzey içerisine taşıyacak bir teknolojik gelişme durumuna imza atmıştır.

Hayrettin Kaya

LG Rolling Bot adı verilen bu yeni cihaz tıpkı Star Wars: Episode VII’de karşımıza çıkan BB-8 droid’in biraz daha küçültülmüş ve yalnızca bir küreden oluşan haline benziyor. LG’nin yeni amiral gemisi G5’e özel olarak tasarlanan diğer birçok aksesuardan biri olan bu süper top, elbette diğerleri arasında en çok dikkat çekeni. LG G5’de bulunan bir cihaz yöneticisiyle kontrol edilebilen top; internete bağlı olduğunuz sürece akıllı telefon üzerinden “dünyanın neresinde olursa olsun” kontrol edilebiliyor.

Çekim yapabilen bir kameraya ve bir hoparlöre de sahip olan topun TV’yi kontrol etmek için kullanabileceğiniz kızılötesi ışınlar gönderebilen bir aparatı da var. Lazer ışını özelliği de bulunan top böylece evcil hayvanınızla oynamak için de kullanılabiliyor. Bütün bu donanımlar kürenin merkezdeki şeridine konumlandırılmış, böylece top geriye kalan yarım küreleriyle rahatça yuvarlanabiliyor. LG, daha etkili kullanımlarını zaman içinde keşfedeceğimiz bu ilgi çekici buluşuna dair henüz bir fiyat bilgisi sunmadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.