Dolar 32,3984
Euro 35,0370
Altın 2.322,52
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Saç Ekimi Nedir? 2016 Saç Ektirme Fiyatları

Günümüzde birçok insan saçlarının dökülmesinden hoşnut olmayıp alternatif çözümler bulmaya çalışmaktadır. Sağlık sektöründeki gelişmeler sonucunda saç ekimi operasyonları da gelişmiştir.

Saç Ekimi Nedir? 2016 Saç Ektirme Fiyatları
Aslan Özdemir
27 Aralık 2015 02:40

Günümüzde birçok insan saçlarının dökülmesinden hoşnut olmayıp alternatif çözümler bulmaya çalışmaktadır. Sağlık sektöründeki gelişmeler sonucunda saç ekimi operasyonları da gelişmiştir. Artık birçok ilimizde saç ekimi yapılmaktadır.

Hayrettin Kaya

Türkiye’nin birçok şehrinde artık saç ekim merkezleri bulunmaktadır. Saç ektirmek herkes tarafından çekimser bakılan bir tedavi olmasına rağmen artık vatandaşlar bu tedaviye sıcak bakmaya başlamıştır. Sağlıklı bir saç ekimi için doğru doktorlara tedavi olmak ve doktorunuzun da doğru yöntemler kullanması gerekmektedir. En doğru ve en sağlıklı saç ekimi yöntemlerinden biri de fue saç ekim yöntemidir. Fue yöntemi ile saçlarınıza kısa bir sürede kavuşacaksınız.

Fue yöntemi aslında diğer yöntemlerle aynıdır. Tek farkı ise fue yöntemini uygulayacak olan doktor folliküler üniteyi manuel olarak çıkarmayacaktır. Yani doktor işlemini daha kolay yapabilecek ve tedavi olan vatandaş ise zaman kaybetmeyecektir. Fue yönteminin bir diğer avantajı ise çoklu kökleri yani 2-3-4 köke sahip olan greftleri parçalamaz, korur. Bu yüzden Feu Saç Ekimi Yönteminin en iyi saç ekim tedavisi olduğu söylenmektedir.

2014 yılı saç ekimi fiyatları ile 2015 yılı fiyatları arasında ciddi bir değişim vardır. Eski yöntemlere göre Feu yönteminin fiyatı da farklıdır. 2016 yılında saç ekimi fiyatları da değişecektir. Her geçen yıl bu tedaviye ilginin artması ve doktorların sektörde güvenilirlik sağlaması nedeniyle fiyatlarda da değişiklik olmaktadır.

Her saç ekim merkezinde farklı fiyat tarifeleri uygulanmaktadır. Tabiki tedavi yöntemine göre de fiyat verilmektedir. Bazı vatandaşlar için basit yöntemler gerektiğinde fiyat 600-700 TL’den başlamaktadır. Saç ekim yönteminizin zorluğuna göre fiyatlar 3 bin, 4 bin TL’den başlamaktadır. Fakat fue gibi kaliteli ve sağlıklı saç ekim yöntemleri ile tedavi olacaksanız 10 bin TL gibi miktarları gözden çıkarmanız gerekmektedir. Bu yöntem ile saçlarınıza kesin kavuşacağınızı ve ileride başka hiçbir sorun ile karşılaşmayacağınızı da hatırlatmakta fayda var.

Sitemizdeki diğer yazıları okuyarak fue yöntemi ile ilgili daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.