Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Rusya Sultanahmet Saldırısını Kınadı! Rusya’dan Başsağlığı Mesajı

Uzun zamandır uçak düşürme meselesi nedeniyle sorun yaşadığımız Rusya, Sultanahmet’te yaşanan saldırı nedeniyle başsağlığı diledi.

Rusya Sultanahmet Saldırısını Kınadı! Rusya’dan Başsağlığı Mesajı
Aslan Özdemir
13 Ocak 2016 01:02

Uzun zamandır uçak düşürme meselesi nedeniyle sorun yaşadığımız Rusya, Sultanahmet’te yaşanan saldırı nedeniyle başsağlığı diledi.

Hayrettin Kaya

Yaşanan kanlı saldırıyla ilgili sessiz kalmakla eleştirilen Rusya, saldırıda hayatını kaybedenlere başsağlığı diledi.

Rusya, bugün İstanbul’da ve Bağdat’ta meydana gelen terör saldırılarında ölenler için başsağlığı açıklamasında bulundu. Rusya Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamda ölenlerin yakınları için başsağlığı dilekleri aktarılırken, yaralılar için de acil şifa temennisi dile getirildi. Ayrıca gün boyunca dünyanın farklı yerlerinden ve bir çok uluslararası kuruluştan saldırıyı kınayan mesajlar yayınlandı.

“ALÇAKÇA SALDIRI”

Açıklamada “Hiçbir haklı gerekçesi olmayan bu alçakça saldırılar, uluslararası terörün acımasızlığını ve insaniyetsizliğini yeniden göstermiştir, özellikle de bu korkunç eylemler yabancı vatandaşlar dahil barışçı sivilleri hedef aldığında…” denildi.

“TERÖRE KARŞI ORTAK CEPHEDEN SAVAŞILMALI”

Rusya Dışişleri Bakanlığı açıklamasında ayrıca “Bu olaylar uluslararası kamuoyunun bütün çabalarını, bütün çifte standartları ve yaklaşımları gözardı ederek terörle mücadele için gecikme olmaksızın ortak bir cephe oluşturmada birleştirmesi gerektiğini bir kez daha göstermiştir.” ifadelerine yer verildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.