Dolar 32,4676
Euro 34,7142
Altın 2.435,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Rubin Kazan ile Alex Song Flörtü Olumlu Bitti, Yeni Adres Rusya

Futbolculuk kariyerinde Arsenal, Barcelona ve West Ham gibi önemli takımlar bulunan yıldız orta saha oyuncusu Alex Song’un yeni durağı Rusya oldu.

Rubin Kazan ile Alex Song Flörtü Olumlu Bitti, Yeni Adres Rusya
2 Ağustos 2016 04:26

Futbolculuk kariyerinde Arsenal, Barcelona ve West Ham gibi önemli takımlar bulunan yıldız orta saha oyuncusu Alex Song’un yeni durağı Rusya oldu. Yıldız futbolcu Alex Song, Rusya Premier Ligi ekiplerinden Rubin Kazan ile sözleşme imzaladı.

Birçok defa adı sarı kırmızılı takım Galatasaray ile de geçen yıldız futbolcu Alex Song’un yeni adresi Rusya oldu. Barcelona ile yapmış olduğu anlaşmanın iptal edilmesi sonrasında yıldız futbolcunun hangi takıma transfer olacağı gerçekten de merak konusu olmuştu. Yıldız futbolcu Alex Song, kendisini Rubin Kazan’a bağlayan sözleşmenin altına imzasını attı.

Kariyerini Rusya’da sürdürecek!

Yıldız futbolcu Alex Song, Barcelona ile olan anlaşmasının iptal edilmesinin ardından Rubin Kazan takımı ile anlaşma sağladı. Transfer resmi olarak duyuruldu.

Rubin Kazan’dan resmi açıklama geldi!

Rusya Premier Lig takımı Rubin Kazan’ın yapmış olduğu resmi açıklamada yıldız futbolcu Alex Song’un 8 numaralı formayı giyineceği de açıklandı.

Alex Song’un hayatı ve biyografisi:

Tam adı Alexandre Song Billong olan yıldız futbolcu 9 Eylül 1987 senesinde Douala isimli şehirde hayata gözlerini açtı. Kamerunlu yıldız orta saha oyuncusu çok önemli takımlarda oynama şansı buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.