Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Roma Kulübü Fenerbahçe’den Bakın Ne Kadar İstedi!

Sarı Lacivert’li kulüp ara transferde içerisindeki sessizlik halini forvet takviyesi ile sonlandırmak adına çalışmalarını hızlandırdığı belirtildi..

Roma Kulübü Fenerbahçe’den Bakın Ne Kadar İstedi!
Aslan Özdemir
29 Ocak 2016 11:56

Sarı Lacivert’li kulüp ara transferde içerisindeki sessizlik halini forvet takviyesi ile sonlandırmak adına çalışmalarını hızlandırdığı belirtildi.

Hayrettin Kaya

Hedefte yer alan ilk oyuncu ise Roma kulübünün Fildişi Sahilli yıldız oyuncusu Seydou Doumbia. Fransa’dan Marsilya’nın da ilgilenmiş olduğu 28 yaşında olan oyuncu adına İtalyan takımı ile sıkı pazarlıklar sürmektedir. Fenerbahçe kulübünün bu transfer içerisinde en büyük kozu ise Roma’da kiralık olarak sahaya çıkmakta olan Salih Uçan.

İtalyan kulübü, Temmuz 2014 tarihi içerisinde Salih Uçan’ı 2 seneliğine 4 milyon 750 bin euro bedelle kiraladığı görülmüştü. Salih’in 3. senedeki satın alma opsiyon durumu ise 11 milyon euro olarak belirlenmekteydi. Roma kiralık sözleşmesi sezon sonunda bitecek Salih’i ekibinde forma giydirme hedefi içerisindedir. Fenerbahçe kulübü ise Salih’in bonservisi karşılığı durumunda Doumbia’yı bünyesine katmayı planlanmaktadır ve pazarlık olayı iki futbolcu üzerinden yürütüldüğü görülmektedir.

Alınan bilgilere yönelik olarak Roma geçtiğimiz sezon içerisinde CSKA Moskova’dan 25 milyon euroya transferden bulunmuş olduğu tecrübeli forvet oyuncunun ücretini 18 milyon euro civarında bir fiyat belirlemişti. Bu sebep ile Sarı lacivert’li kulüpten Salih’in bonservisinin yanında 7 milyon euro civarında bir para talep etmektedir. Sarı-Lacivertli takım ise bu ücreti ödemeye sıcak bakmadığı görülüyor. Tarafların bir orta yol bulması halinde transferin gerçekleşme durumu da beklenmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.