Dolar 32,5389
Euro 34,9451
Altın 2.458,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 16°C

Rize'de Gündem Sinop

MÜSİAD Sinop yönetimi Rize'de

Rize'de Gündem Sinop
28 Mayıs 2013 12:41

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sinop yönetimi Rize'de düzenlenen ve MÜSİAD’ın 81. İdari Genel Kurulu toplantısında Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Murat Mercan ile bir araya geldi.

Rize’nin İkizdere İlçesi’ndeki Ridos Termal Otel’de gerçekleştirilen toplantıda konuşan, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Murat Mercan,  Sinop'ta yapılacak olan nükleer santralin Türkiye açısından önemine değindi. Mercan; "Dünyada elektrik üretiminin yüzde 15’i nükleer santrallerle yapılırken Türkiye’de bu oran yüzde 0. Bizde biri Sinop'ta olmak üzere 3 tane nükleer santral yapmayı planlıyoruz" dedi.

Toplantıya Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Murat Mercan, Rize Valisi Nurullah Çakır, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak ve MÜSİAD Sinop Başkanı Ahmet Hilmi Gökmen, bakanlık bürokratları ile çok sayıda MÜSİAD Yöneticisi ve üyesi katıldı. Programı gazetemiz yazı işleri müdürü Serhat Özşahin'de takip etti.

MÜSİAD Sinop yönetimi toplantı sonrası Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Hasan Murat Mercan ile bir süre görüşme imkanı buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.