Dolar 32,3361
Euro 35,2001
Altın 2.247,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 12°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
12°C
Hafif Yağmurlu
Çar 10°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 11°C

REYHAN ARTIK MELEK!

1 Nisan 2021 12:42

Sophokles’’Ben bu dünyaya, kin değil, sevgi paylaşmaya geldim’’der.

Sophokles’’Ben bu dünyaya, kin değil, sevgi paylaşmaya geldim’’der.

Aslan Özdemir

Toplumda sevgiyi kazanmak kişinin kendisinin gösterdiği eylemler ile karşılık bulur.

Karşılıksız verilen her sevginin mutlaka bir yerde karşılığı çıkar insanın önüne.Hani derler ya ‘’İyilik et denize at,balık bilmezse Halik bilir’’ diye..

Şarkılarda, şiirlerde ve söylemlerde hep ‘’Sevgi’’dilinden bahsedilir. Ancak eyleme koymak içinde yürek gerek.

Oscar Wilde’’Sevgiyi yüreğinden eksik etme. Sevgisiz yaşam, bütün çiçeklerinin ölmüş olduğu güneş olmayan bir bahçe gibidir’’der.

Dün sosyal medya da, kuzenim, güzel yürekli insan Süleyman Yıldız’ın paylaşımından gördüm ’’Ayancığımızın bir renkli simasını daha kaybetmenin derin üzüntüsü içersindeyim’’ diye.

Sonra ardı ardına sosyal medya üzerinden üzüntülerini dile getiren insanlar. Sosyal statü fark etmemeksizin herkes.. Kocaeli vali yardımcısı dostum Suat Yıldız’dan, Siayasi parti temsilcilerine, toplumda kanaat önderi olandan gazeteci sevgili kardeşim Ahmet Can Akyol ‘a  esnafına,her kesimden insanlar paylaşımda bulunmuşlar.

Reyhan kardeşim yaşamında hiçbir zaman o’’ meşhur hareketini’’ sosyal statüsü ne olduğuna bakmadan, aynı oranda herkes nasibini aldı. Allah rahmet eylesin herkese eşit mesafede hareketini yaptı. Sevgisi bir dağ gibi büyüdü ve çok sevildi. Saftı, sevgi doluydu, tüm beklentisi insanlar tarafından sevilmek ve sayılmaktı. O da kendi imkânları ile bu şekilde mutlu oldu. İçinde yaşadıklarını bir rabbim bilir. Yansıması bize neşe ve sevgi aşısı gibi geldi.

Kasabamın maskot’u sevilen bir kişiliğini kaybetmenin hüznü var.

Buradan şunu çıkarmamız gerekiyor. İnsan ol. Samimi ol. Sevgi pınarı devamlı açık olsun.

Reyhan kardeşime, ailesine tüm kasabama baş sağlığı dilerim. Mekânın cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Dualarımızla.

ADİL YILDIZ

REYHAN ARTIK MELEK!

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.