Dolar 32,5969
Euro 34,8046
Altın 2.501,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Recep Ak: Bir ve Beraber Olma Zamanı

Ayancık Ak Parti Belediye Başkan Adayının açıklanmasının ardından Recep Ak mesaj yayınladı.

Recep Ak: Bir ve Beraber Olma Zamanı
1 Şubat 2014 14:20

Ayancık Ak Parti Belediye Başkan Adayının açıklanmasının ardından Recep Ak mesaj yayınladı.

Recep Ak mesajında şu sözlere yer verdi:

"1 Kasım 2013 tarihinde başlayan aday adaylığı süreci 31 Ocak 2014 itibariyle sona erdi. Yaklaşık doksan günlük süreç içerisinde şahsıma gösterilen teveccühe sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Adaylığı açıklanan Belediye Başkanımız Sayın Ahan ERGÜN'e başarılar diliyorum.

Şimdi bir ve beraber olma zamanıdır. Artık hedef 30 Mart 2014 tarihinde en güzel neticeyi almak için var gücümüzle çalışma zamanıdır. Ülkemiz genelinde ve Ayancık İlçemizde en güzel neticenin alınmasını diliyor, Ak Belediyelerimizin başarısı için var gücümüzle çalışmamız gereğini bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ayancık İlçemizde Belediyemizin daha da güçlenerek yoluna devamı noktasında hep birlikte kardeşlik hukuku çerçevesinde hedefe emin adımlarla ilerlememiz gereğini en içten dileklerimle ifade ediyor, bir kez daha Belediye başkanımız ve Adayımız Ayhan ERGÜN ve ekibine üstün başarılar diliyorum."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.