Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 16°C
Per 16°C

Ramazan İftar Saatleri ve İmsakiye

Ramazan ayında iftar saatlerini ve imsakiyeyi takip etmek için doğru adrestesiniz. İftar saati bilgilerine ulaşın ve oruç saatlerini kolayca öğrenin.

Ramazan İftar Saatleri ve İmsakiye
12 Mart 2024 15:12

İftar Saatleri ve İmsakiye

İftar Saatleri ve İmsakiye

Mübarek Ramazan ayının ikinci gününde iftar saatlerini öğrenmek için Diyanet İşleri’nin yayımladığı imsakiyeye başvurabilirsiniz. İstanbul, Ankara, İzmir ve tüm illerin sahur, imsak ve iftar vakitleri bu listelerde yer alıyor.

Vatandaşlar, Diyanet Ramazan imsakiyesi sayesinde bugünkü iftar saati bilgilerine kolayca erişebilirler. Aşağıda 12 Mart 2024 tarihine ait il il iftar vakitlerini bulabilirsiniz.

İftara Ne Kadar Kaldı?

İftara Ne Kadar Kaldı?

Aşağıdaki linkten bulunduğunuz il ve ilçeyi seçerek sahur, iftar ve teravih namazı vakitlerini öğrenebilirsiniz:

Ankara İftar Vakti Saat Kaçta?

Bugün Ankara’da iftar saati 18:59’da olacak. Detaylı Diyanet Ankara imsakiyesine göz atabilirsiniz.

İstanbul İftar Vakti Saat Kaçta?

İstanbul İftar Vakti Saat Kaçta?

Bugün İstanbul’da iftar 19:14’te gerçekleşecek. İstanbul imsakiyesi 2024 bilgilerine göz atabilirsiniz.

İzmir İftar Vakti Saat Kaçta?

İzmir İftar Vakti Saat Kaçta?

Bugün İzmir’de iftar saati 19:22’de olacak. Oruca nasıl niyet edilir ve ramazan orucu niyeti ne zaman yapılmalıdır öğrenmek için detaylara bakabilirsiniz.

İftar Duası

İftar Duası

Bismillahirrahmanirrahim

Allah’ım, Senin rızan için oruç tuttum. Sana inanıyor, sana sığınıyorum. Rızkınla orucumu açıyorum. Verdiğin nimetlere, sağlık ve afiyete hamdolsun. Bağışlaması bol Rabbim, beni, ailemi, milletimi, devletimi ve inananları koru. Rahmetini ve yardımını bizden esirgeme. Yaşama sevinci ver, güçlükler karşısında dayanma gücü ver. Her şeye gücün yeter. AMİN.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.