Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Ramazan Bayramında Bölgemizde Hava

Ramazan Bayramında Bölgemizde Hava
2 Temmuz 2016 16:00

Ramazan Bayramında Bölgemizde Hava

Ramazan Bayramı tatili süresince bölgemizin parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklasağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun ve Orduçevrelerinde bayram tatili süresince zaman zaman kuvvetli olması beklendiğinden, sel ve su baskını riskiile birlikte toprak doygunluğa ulaşacağından heyelan tehlikesi bulunmaktadır.

Hava sıcaklıklarının bayram tatili süresince önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülkemizgenelinde uzun yıllar Temmuz ayı ortalaması (mevsim normalleri) civarında seyereceği beklenmektedir.

Hafta sonu ve Bayram süresince gün gün beklenilen hava durumu tahminleri ise şöyledir.

2 Temmuz 2016 Cumartesi Günü: Bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, Kastamonu, Sinop, Samsun,Amasya, Ordu ve Tokat çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

3 Temmuz 2016 Pazar Günü: Bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, Kastamonu, Sinop, Samsun,Amasya, Ordu ve Tokat çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

4 Temmuz 2016 Pazartesi (Arife Günü): Bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, Samsun, Ordu ve Tokatçevreleri aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

5 Temmuz 2016 Salı (Bayramın 1. Günü): Bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, Bölgemizin kıyıkesimleri (Kastamonu, Sinop, Samsun ve Ordu çevreleri) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlıgeçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Samsun ve Ordu çevrelerinde yer yer kuvvetli olacağı tahminediliyor.

6 Temmuz 2016 Çarşamba (Bayramın 2. Günü): Bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, Sinop, Samsunve Ordu çevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

7 Temmuz 2016 Perşembe (Bayramın 3. Günü): Bölge geneli parçalı ve çok bulutlu, Samsun ve Orduçevreleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bayram tatilinin daha sonraki günlerinde ise yağışların bölgemizde aralıklarla devam edeceğitahmin edilmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.