Dolar 32,3578
Euro 35,0024
Altın 2.326,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Radyo Voyage Dinleyicileri Her Geçen Gün Artıyor

Dünyadaki iletişim ağının gelişmesiyle herkes istediği ülkenin ve istediği tarzın müziklerine oldukça kolay bir biçimde ulaşır hale gelmiştir.

Radyo Voyage Dinleyicileri Her Geçen Gün Artıyor
Aslan Özdemir
22 Ekim 2016 19:06

Radyo 2009’da kurulmuştur. Türkiye’nin ilk New Age, Ambient, Soundtrack ve World Music radyosu olma unvanına sahiptir. Radyo Voyage kaliteli müzik anlayışı ile kurulduğu günden bu yana birçok insanın dikkatini çekmiş ve oldukça geniş bir dinleyici kitlesine sahip olmayı başarmıştır. 2011 yılında yılın radyosu unvanını kazanmasıyla başarısı tescilli bir hale gelmiştir. Radyo Voyage aynı zamanda dinleyici kitlesi ve yayınladığı müzik türleri düşünüldüğünde sürekli olarak müzikteki yeni yönelimleri takip etmek durumundadır ve bunu bir misyon haline getirmiştir. Bu yolla dinleyicilerine en yeni ve en kaliteli müziğin kapılarını aralamaktadır.

Hayrettin Kaya

Radyo Voyage Müzik Dinle

Dünyadaki iletişim ağının gelişmesiyle herkes istediği ülkenin ve istediği tarzın müziklerine oldukça kolay bir biçimde ulaşır hale gelmiştir. Bu durum kültürler arası etkileşimi arttırarak müzikte farklı tarzların harmanlandığı yeni türlerin ortaya çıkmasına olanak tanımıştır. Radyo Voyage fm bu yeni türler açısında oldukça zengin bir müzik kültürünü bünyesinde barındırmaktadır. Bu türler arasında Pop Klasik, Etnik Jazz, New Age en çok dikkat çekenlerdendir. Radyo Voyage dinleyicilerine sunduğu yayın akışı ile gün içinde herkesin kendini bir yerinde bulabileceği bir müzik dünyası yaratmayı başarmıştır. Voyage radyo dinleyicileri yayın akışında yepyeni,hiçbir yerde duyulmamış ve belli bir türün özelliklerini taşımayan parçalarla karşılaşırlar.

Radyo Voyage Frekansları

Voyage İstanbul merkezli bir radyodur ve tek karasal frekansı İstanbul ili içerisindedir. 107.4 frekansından İstanbul’da radyo müziklerini dinlemek mümkün. İstanbul ili dışındaki dinleyiciler için ise Radyo Voyage’a ulaşmak için birçok yol mevcut. D-Smart kullanıcıları 576. kanal aracılığı ile radyoya  erişim sağlayabilirler. Ayrıca Voyage’ın uydu yayını da mevcuttur. Bunun dışında internete erişimin olduğu her yerden Radyo internet adresine girilerek geniş bir müzikal altyapıya ulaşmak mümkün. Akıllı telefonlar için geliştirilmiş Voyage uygulaması da hem Android hem de iPhone kullanıcılarına daha keyifli ve daha pratik bir müzik deneyimi sunmayı amaçlıyor. Yeniliklere açık, farklı etnik yapılardan gelen ve pop, klasik gibi müzik tarzlarıyla harmanlanmış eserlere ulaşmak isteyen dinleyiciler için Radyo Voyage canlidinlefm.com adresinden ufak player sayesinde kolaylıkla dinlenmektedir.

Radyo Voyage dinle

Radyo Voyage

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.