Dolar 32,5431
Euro 34,9157
Altın 2.429,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

Poyraz Karayel’in Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak?

İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı Poyraz Karayel yine çarşamba akşamı aynı saatte ekranlarda yer alacak.

Poyraz Karayel’in Yeni Bölümünde Neler Yaşanacak?
15 Mart 2016 10:42

Kanal D ekranlarında yayınlanan Poyraz Karayel dizisinin 49. bölümünün fragmanı yayınlandı.

Yayınlandığı ilk günden itibaren geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran ve çarşamba akşamlarında en çok izlenen diziler arasında bulunan Poyraz Karayel’de işler giderek karışıyor. Poyraz Karayel’in babası Adil ile sevdiği kızın babası Bahri Umman’ın karşı karşıya geldiği dizide ikili arasında kalan Poyraz, babasını Bahri Umman’a götürerek Bahri Umman’ın intikamını almasını amaçlarken Sefer’in ölümü ile birlikte tüm şartlar yeniden değişti.

Adil’i köşeye kıstırmak için plan yapan Poyraz, varlığından haberi olmadığı abisinin yaşadığı öğrenirken abisini ele geçirerek yine Bahri Umman’a getirir. Bu gelişme üzerine Bahri Umman’ın Adil karşısında bir kozu olurken diğer yanda Sefer’in ölüp ölmediğini bilmecesi devam eder.

Sefer’in ölümünü kabullenemeyen Sema ise Adil’in Sefer’i kendisine vereceğinden emin olarak yeni planlar yapmaya çalışır ve işler giderek daha da karışık bir hal alır.

Ekranların en çok sevilen programlarından birisi olan ve İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu gibi oyuncuların başrollerinde yer aldığı Poyraz Karayel yine çarşamba akşamı aynı saatte ekranlarda yer alacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.