Dolar 32,5047
Euro 34,9280
Altın 2.437,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 20°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
20°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C

Poyraz Karayel 41. Bölümde Neler Oluyor? Ayşegül Hamile mi?

Heyecan dolu bölümleriyle izleyenleri televizyona kitleyen Poyraz Karayel dizisinde bu hafta şok olaylar yaşa

Poyraz Karayel 41. Bölümde Neler Oluyor? Ayşegül Hamile mi?
20 Ocak 2016 20:44

Heyecan dolu bölümleriyle izleyenleri televizyona kitleyen Poyraz Karayel dizisinde bu hafta şok olaylar yaşanıyor.

Merakla beklenen Poyraz Karayel 42. bölüm yeni fragmanı yayınlandı mı? Kanal D’nin sevilen dizisi Poyraz Karayel 41. bölümde heyecan dorukta! Poyraz öz babası Adil Topal ile nihayet yüz yüze geliyor. Ayşegül ise hamile! Adil Topal Poyraz’dan şoke eden bir istekte bulunuyor. Peki Poyraz bu çıkmazdan nasıl kurtulacak? Sürpriz gelişmelerle dolu Poyraz Karayel 41. bölüm (1. ve 2. fragman) yeni fragmanı ve detaylar haberimizde… Poyraz Karayel 42. bölüm yeni fragmanını yayınlanır yayınlanmaz sitemizden izleyebilirsiniz.

Poyraz Karayel 42. bölüm yeni fragmanı henüz yayınlanmadı fakat yayınlanır yayınlanmaz sitemizden izleyebilirsiniz.

POYRAZ KARAYEL 41. BÖLÜM ÖZETİ
Sevilen dizi Poyraz Karayel’de heyecan hiç bitmiyor. 41. bölümde Poyraz sonunda öz babası Adil Topal’la yüz yüze geliyor. Fakat bu buluşma beklenildiği gibi geçmiyor. Adil Topal yıllardır görmediği oğlunun karşısına kan donduran bir sebeple çıkıyor. Poyraz’ın herşeye rağmen Adil Topal’a boyun eğmese de söylediklerini göz ardı etmesi de o kadar kolay olmayacaktır.

Diğer yandan yeni bölümle ilgili en büyük haber ise Ayşegül’ün hamile olması… Sürpriz şekilde gelen bu hamilelik haberi Poyraz’la Ayşegül için yepyeni bir dönüm noktası olacaktır. Peki bu gelişme hangi olaylara sebep olacak, neleri değiştirecek? Poyraz babasının tehditlerine boğun eğmeyecek ama peki o zaman ne yapacak, bu işi nasıl çözecek? Ayşegül’le bu çıkmazdan nasıl kurtulacaklar? Bahri bebek haberine ne tepki verecek?

Diğer yandan Ayşegül son bölümde az kalsın başının belaya girmesine neden olan Begüm’ün tuttuğu adamın hakkından geliyor. Fakat evsiz adamı tutanın Begüm olduğunu öğrenince Begüm’ü iyice köşeye sıkıştırıyor. Yeni fragmanda Begüm’ün şimdilik korkup geri çekilmeye karar verdiğini anlıyoruz. Bakalım hamilelik haberini alınca Begüm ne tepki verecek?

Sefer ve Sema cephesinde ise işler karışmaya başlıyor. Çünkü Sefer çocuk istemekte fakat Sema hastalığından ötürü çocuk fikrine asla yanaşmamaktadır. Bu durum ikilinin arasının bozulmasına neden olur.. Bu arada Sadreddin’in İpek’le olan gizli ilişkisi ortaya çıkıyor ve Bahri nihayet bu ilişkiyi öğreniyor. Peki Bahri bu duruma ne tepki verecektir? Poyraz Karayel 42. bölüm yeni fragmanı henüz yayınlanmadı fakat yayınlanır yayınlanmaz sitemizden izleyebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.