Dolar 32,5627
Euro 34,7049
Altın 2.412,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 17°C

Polis o notu yazan pastaneyi arıyor

Polis teşekkür etmek için her yerde o pastaneyi arıyor

Polis o notu yazan pastaneyi arıyor
31 Temmuz 2016 21:25

EGM, nerede çekildiği bilinmeyen ancak sosyal medya üzerinde bir pastanenin sipariş fişinde yazılan, “Ücretini 15-16 Temmuz tarihinde canlarınızla ve yoğun mesainizle ödediniz. Afiyet olsun” notunu yazan pastaneye teşekkür etmek için arayış başlattı.

Emniyet Genel Müdürlüğü, nerede çekildiği bilinmeyen ancak sosyal medya üzerinde bir pastanenin sipariş fişinde polislere yazılan, “Ücretini 15-16 Temmuz tarihinde canlarınızla ve yoğun mesainizle ödediniz. Afiyet olsun” notunu yazan pastaneye teşekkür etmek için arayış başlattı.

15-16 Temmuz’da bir grup FETÖ terör örgütü mensubunun darbe girişimi sonrası 7/24 görev başından ayrılmayan polisleri duygulandıran not nedeniyle Emniyet Genel Müdürlüğü harekete geçti. Darbe girişimi sonrası yorgun olan ve acıkan polisler, bir pastaneye girmiş ve poğaça, çay ve su sipariş etmişti.

Hesabı isteyen polisler, masaya gelen sipariş fişininin üzerinde, “Ücretini 15-16 Temmuz tarihinde canlarınızla ve yoğun mesainizle ödediniz. Afiyet olsun” notunu gördü. Bunun üzerine duygulanan polisler, fişin fotoğrafını çekip sosyal medyada paylaştı. Yoğun ilgi gören fotoğraf büyük beğeni topladı.

EGM HAREKETE GEÇTİ

Yaşanan bu duygusal anın fotoğrafının basına yansımasının ardından harekete geçenEmniyet Genel Müdürlüğü tüm il ve ilçe emniyet müdürlüklerinde görevli şubeler ile birimlere yazı gönderdi. Polise gönderilen yazıda şunlar yer aldı:

“20-21 Temmuz 2016 tarihinde sosyal medya üzerinden yayınlanan ve kahraman Türkpolislerini duygulandıran pastane fişi konulu haberde yer alan ve aşağıda fotoğrafı bulunan sipariş fişinde, ‘Ücretini 15-16 Temmuz tarihinde canlarınızla ve yoğun mesainizle ödediniz. Afiyet olsun’ notunu düşen ve kim olduğu tespit edilemeyen pastane sahibi ile o anı yaşayan meslektaşımıza ulaşılması halinde Emniyet Genel Müdürlüğü’nce teşekkür edilecektir”.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.