Dolar 32,3379
Euro 35,1488
Altın 2.241,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 11°C
Az Bulutlu
Sinop
11°C
Az Bulutlu
Çar 9°C
Per 11°C
Cum 10°C
Cts 12°C

Pokemon Go Yeni Güncelleme APK Ücretsiz İndir, Pokemon Go Hilesi İndir | Sahte GPS Programı

En popüler oyunlardan olan Pokemon Go yeni güncellemesi çıktı. Pokemon go yeni güncelleme apk ücretsiz indir, pokemon go bedava indir, nasıl ücretsiz indirilir? Pokemon Go apk ücretsiz indir.

Pokemon Go Yeni Güncelleme APK Ücretsiz İndir, Pokemon Go Hilesi İndir | Sahte GPS Programı
Hayrettin Kaya
1 Ağustos 2016 15:38

Popüler olan Pokemon Go oyununun yeni güncellemesi çıktı! Oyunun meraklıları pokemon go oyununun yeni güncellemesini indiriyor. Pokemon go nasıl indirilir?

Aslan Özdemir

Teknoloji geliştikçe, ortaya çıkan birçok farklı oyunda dünya gündeminde oluyor. Kısa zaman içerisinde popülerliğini arttırmayı başaran Pokemon Go’da bu oyunlardan sadece bir tanesi. Nintendo tarafından geliştirilen akıllı mobil cihaz oyunu Pokemon Go, ilk olarak bildiğiniz gibi ABD ve Japonya’da piyasaya çıktı. Ülkemizde ise normal bir şekilde telefonlarda oynanmıyor, oyunun APK’sının indirilmesi gerekiyordu.

Hayatımızı sürdürdüğümüz dünya da şuan için en popüler oyun olarak göze çarpan Pokemon Go, her yaşta olan insanlara hitap etmeyi başarıyor. Hem kız hem erkek herkes tarafından oynanan bir oyun olarak popülerliğini gösteren Pokemon Go, gerçekten de insanları eğlendirmeyi başarıyor. Pokemon Go isimli fenomen oyunun kısa zaman içerisinde Türkiye’de de hiçbir farklı yöntem uygulanmadan telefonlara indirilebileceği dedikoduları da yayılıyor.

Pokemon GO nasıl telefonlara indirilir? Ne yapılmalıdır?

– Tüm dünyada kısa süre içerisinde adından bahsettirmeyi başaran Pokemon Go adlı oyunun APK versiyonunu telefonlarımıza indirip, setup yapıp kurmamız gerekiyor.

– Pokemon Go isimli oyunun APK versiyonunu her yerden bulabilirsiniz, birçok önemli download sitelerinde bulunması mümkün.

– Gerçek hayat ile sanal hayatın aynı anda ilerlemesini sağlayan ve eş zamanlı bir oyun olan Pokemon Go için APK versiyonunu telefonlara kuran oyuncular, ekstradan farklı sahte GPS özelliği taşıyan uygulamaları da telefonlarına eklemeleri gerekmektedir.

– Bildiğiniz gibi Türkiye’de henüz kullanılamayan oyun, APK’sı indirildiğin de bölgenizi eğer Türkiye olarak görürse, Pokemon bulamaz ve onlara sahip olma şansınızı geri tepmiş olursunuz.

– Sahte GPS programları, Google Play ve Apple’ın mağazasında bulunmaktadır.

– GPS’de halen daha herhangi bir problemle karşı karşıya kaldıysanız, GPS ayarlarına girerek yüksek modu işaretleyiniz.

Türkiye’de tam anlamıyla oynanmıyor! 

Türkiye’de kullanılan Android veya iOS işletim sistemiyle çalışan telefonlarda yer almayan popüler oyun Pokemon Go henüz ülkemizde piyasaya sürülmedi. Bu yüzden de korsan uzmanları oyunun APK versiyonunu çıkarttı.

APK olarak telefonlarımıza indirmeyi başardığımız Pokemon Go isimli oyunda birçok farklı sorun ile karşılaşabilirsiniz. Özellikle GPS ile alakalı olarak kesin bir sorun karşınıza çıkacaktır. Dediğimiz gibi Google Play veya Apple mağazasından bu sorunu çözmek amacıyla bir program indirebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.