Dolar 32,3868
Euro 35,0513
Altın 2.325,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Pep’in Gemisi 5 Haftadır Fırtınaya Kapılmıyor

Ada’da güçlü ekip Manchester City, teknik direktör Pep Guardiola önderliğinde yara almadan yoluna devam ediyor. Son kurban Bournemouth oldu.

Pep’in Gemisi 5 Haftadır Fırtınaya Kapılmıyor
Aslan Özdemir
17 Eylül 2016 22:56

İngiltere Premier Ligi’nin en önemli takımlarından biri olarak gösterilen ve bu sezon yeni teknik direktörü Pep Guardiola ile harika bir sezon geçiren güçlü ekip Manchester City, kendi evinde Bournemouth ekibini konuk etti. Taraftarlarının desteğiyle harika bir atmosfer eşliğinde 90 dakika boyunca oynanan mücadelede ev sahibi takım Manchester City’in oynamış olduğu harika futbol, futbolseverleri bir hayli mutlu etti. Tüm dünyada canlı olarak yayınlanan karşılaşma, futbolseverlere harika 4 gol izletti.

Hayrettin Kaya

İngiltere Premier Ligi’nin 5. haftasında ligin en güçlü takımlarından biri olarak her zaman ön plana çıkmayı başaran Manchester City, kendi sahasında misafir ettiği Bournemouth ekibini tam 4 gol ile yenmeyi başardı ve ligde hiç yara almadan yoluna devam etmeyi bildi.

Kırmızı Şeytanların sonrasında yeni kurban Bournemouth!

Bu sezon başında takımın başına geçen başarılı teknik direktör Pep Guardiola ile harika bir sezon geçirmeyi hedefleyen ve bu hedef doğrultusunda da harika işlere imza atmayı başaran güçlü takım Manchester City, Manchester United deplasmanında alınan galibiyetin ardından dünde kendi evinde Bournemouth’u 4-0 gibi net bir skorla geçmeyi başararak ligde 5’te 5 yaptı.

Birbirinden güzel süper 4 gol!

Kendi evinde harika bir skor ile yoluna devam etmeyi başaran Manchester City’de Kevin De Bruyne, genç yıldız forvet Iheanacho, yıldız kanat oyuncusu Sterling ve bu sezon takıma transfer olan yıldız orta saha oyuncusu İlkay Gündoğan golleri kaydeden futbolcular olmayı başardılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.