Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Özcan; Bizim Gidecek Başka Yerimiz Yok

Sinop Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan güncel konular ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Özcan; Bizim Gidecek Başka Yerimiz Yok
Aslan Özdemir
22 Temmuz 2016 15:25

Bizim gidecek başka hiçbir yerimizin olmamasından, vatanımıza, demokrasimize sahip çıkmamız gerektiğinden bahseden Özcan yaptığı açıklamada;
‘’Türkeli adına yakışır bir şekilde Türk elini, Türk’ün ne olduğunu, ilimize, ülkemize amacının ne olduğunu gösterdi. Birlik ve beraberlik içindeyiz Allah’a şükür. İlçemizde herhangi bir sıkıntı yok. Vatandaşlarımız duyarlı bütün siyasi partilerin temsilcileri, kaymakamlık, sivil toplum örgütleri el ele bir duruş sergiledi.
Bizim milletimiz necip bir millet toprak kaygısında, bayrak kaygısında, ezan kaygısında hiçbir şeyi tanımaz tanınmıyor, tanımadığını da sadece birlik ve beraberliğin vatanın bölünmez bütünlüğünün ne olduğunun en iyi yaşandığı ilçedir Türkeli.
Vatanın bekasına yapılmış bu hunharca saldırıdan sonra evet sosyal aktivitelerde lazım vatandaşın bir araya gelip eğlenmeye ve mutlu olmaya da ihtiyacı var.  Ancak şuan bulunduğumuz durumdan dolayı Türkeli Festivalini iptal etmemiz gerekiyordu. İnşallah onu seneye veya ilerleyen bir tarihe erteleyeceğiz.’’ Dedi.

Hayrettin Kaya
YORUMLAR

  1. gokhan dedi ki:

    Meral aksenere o yuzdenmi kucak actin turkeline gelince geciceksin bunlarin