Dolar 32,5872
Euro 34,8257
Altın 2.507,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Oyuncu Bade İşçil Boşanmaktan Vazgeçiyor Mu?

Oyuncu Bade İşçil’in eşi ile süren boşanma davası için ilginç bir iddia gündeme geldi.

Oyuncu Bade İşçil Boşanmaktan Vazgeçiyor Mu?
14 Mart 2016 14:15

Malkoç Süalp ile evli olan ve çalkantılı bir ilişki yaşayan Bade İşçil, eşinden ayrılmak istemesi ile gündeme gelirken, son gelen haberler durumu ilginç bir noktaya taşıdı. Bade İşçil’in ayrılma noktasında kararlı olduğu basında yer alsa Bade İşçil paylaştığı son fotoğraf ile akılları karıştırdı.

Eşi Ve Oğlunun Fotoğrafını Paylaştı

Bade İşçil, eşi ve oğlunun olduğu bir kareyi paylaşırken, bu fotoğraf sonrasında takipçilerinin ayrılmayacaklar yorumunu yapmasına neden oldu.

İlişkiler Gerilmişti!

Bade İşçil ile eşi arasındaki ilişkiler, son yapılan açıklamaları le iyice gerilirken, iki taraf da birbiri hakkında iddialı açıklamalarda bulunarak suçlamalar yapmıştı. Bu durum sonrasında ikilinin boşanmasına kesin gözüyle bakılsa da son yaşanan gelişmeler, ikilini birbirine şans verdiği yönünde de değerlendirildi.

Not Da Düştü!

Bade İşçil paylaştığı fotoğrafın altına not düşmesi de ihmal etmezken,  “Gelirken soğuğu da getirdik galiba” dedi. İkilinin tatilde olduğu ve birbirine son kez bir şans vereceği de konuşulurken, bu konuda kesin bir açıklama yapılmaması nedeniyle bilgi almak oldukça zor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.