Dolar 32,2510
Euro 34,7620
Altın 2.385,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Açık
Sinop
16°C
Açık
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 17°C
Per 17°C

Otostopla Türkiye’yi Gezen Turistler Ayancık’ta

Otostopla Türkiye gezisine çıkan turistler Ayancık’tan geçti.

Otostopla Türkiye’yi Gezen Turistler Ayancık’ta
5 Kasım 2023 12:48

Otostop çekerek Türkiye’yi gezen yabancı turistler rotalarına Ayancık’ı da ekledi. Ayancık Bilim Dental Diş Kliniği Müdürü Ergün Korucu, Sinop’tan Ayancık’a dönerken otostop çeken turistleri aracına aldığını belirtti.

Korucu “Sinop dönüşü otostop çeken iki turisti aracıma aldım. Ben de zamanında otostop ile Türkiye’yi tek başıma gezdiğim için almak istedim. 5 yıldır aralıksız dünyayı geziyorlarmış. Gürcistan’dan Türkiye’ye giriş yapmışlar. Türkiye’yi de ilk defa geziyorlarmış rotaları Sinop üzerinden Amasra’ya geçmekmiş. Oradan başka illeri de gezmek istemişler. Rota üzerinde Ayancık’a da geldiler. Kendilerini Ayancık’ta gezdirdikten sonra Amasra yönüne devam ettiler.” dedi.

Otostopla Türkiye'yi Gezen Turistler Ayancık'ta

Otostopla Türkiye'yi Gezen Turistler Ayancık'ta

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.