Dolar 32,4524
Euro 34,7527
Altın 2.439,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 17°C
Pts 16°C
Sal 17°C

Orman İşletme Tüm Gücüyle Çalışıyor

Ayancık’ta meydana gelen sel felaketinde zarara uğrayan yollarının bakımları devam ediyor.

Orman İşletme Tüm Gücüyle Çalışıyor
26 Ağustos 2021 13:42

Ayancık’ta meydana gelen sel felaketinde zarara uğrayan yollarının bakımları devam ediyor.

11.08.2021 tarihinde meydana gelen sel felaketi sonrasında özellikle Ayancık ve Türkeli Orman İşletme Müdürlüğü sınırlarında meydana gelen yolların tamamen ya da kısman kullanılmaz hale gelmesi nedeniyle çalışmalar devam ediyor.

Yollarda meydana gelen hasarın yanı sıra sel sularının ve derelerin getirdiği atık malzemeler de ulaşımı bozdu. Bu sorunların ortadan kaldırılması ve yolların yeniden ulaşıma açılması için Orman Genel Müdürlüğü’ne bağlı Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü ve Görevlendirilen civar Orman Bölge Müdürlüklerine bağlı iş makinaları ve personelleri yoğun çalışmada bulunuyor.

Toplam 6 dozer, 7 ekskavatör, 4 kepçe, 1 Jsp, 5 Mini Ekskavatör, 4 Treyler, 6 Greyder olmak üzere 33 İş makinası, taşkın ve afet bölgelerinde görev yapmakta.

Orman Genel Müdür Yardımcısı Hayati Özgür’ün yönetiminde Bölge Müdürü Fahri Sönmezoğlu ve Bölge Müdür Yardımcıları Reşat Tunç, Mahmut Şentürk ve Ahmet Er ile birlikte İşletme Müdürleri ve Teknik elemanlar ile Bölge Müdürlüğünden gelen ekiplerle çalışmaları koordine etmekte ve aksamalara çözüm bularak çalışmaların etkin olarak devam etmesinde yönetim görevini üstlenmekte.

Bu kapsamda kaybolan ve kapanan yollar İş makinaları ile ivedilikle açılarak kullanılır hale getirilmiştir. Bu kapsamda tüm yollar kullanılır hale gelene kadar çalışmalara ara verilmemesi talimatlanmış olup bu kapsamda sel bölgesinde çalışan Tüm Operatör ve personelin özverili ve gayretli çalışmaları durmaksızın devam etmektedir.

Orman İşletme Tüm Gücüyle Çalışıyor Orman İşletme Tüm Gücüyle Çalışıyor Orman İşletme Tüm Gücüyle Çalışıyor Orman İşletme Tüm Gücüyle Çalışıyor Orman İşletme Tüm Gücüyle Çalışıyor Orman İşletme Tüm Gücüyle Çalışıyor

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.