Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Açık
Sinop
16°C
Açık
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 17°C
Per 17°C

Optic World İzmir Fuarı: Sektörün Buluşma Noktası

Optik sektörünün önde gelen markalarının bir araya geldiği Optic World İzmir Fuarı, sektör profesyonelleri için görülmesi gereken bir etkinlik. Yenilikler, trendler ve sektörün geleceği burada buluşuyor.

Optic World İzmir Fuarı: Sektörün Buluşma Noktası
15 Mart 2024 12:08

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ tarafından, İzmir Ticaret Odası 32. Gözlükçülük Meslek Komitesi’nin önerisi ve öncülüğü ile 3. Bölge Optisyen-Gözlükçüler Odası katkılarıyla hayata geçirilen Optic World İzmir – Optik, Gözlük, Oftalmoloji ve Teknolojileri Fuarı, hem göz sağlığı hem de görünüm için büyük öneme sahip optik sektörünü bir araya getirdi.

Katılımcı ve Ziyaretçi Sayıları

Fuarı, Türkiye’nin 48 şehrinden 4 bin 273’ü yerli, 22 ülkeden 560’ı yabancı olmak üzere toplam 4 bin 833 kişi ziyaret etti. Gerçekleştirilen B2B programıyla da Azerbaycan, Bulgaristan, Kosova, Mısır, Suudi Arabistan, Cezayir gibi ülkelerin de aralarında bulunduğu çok sayıda ülkeden sektör profesyoneli fuarı ziyaret edip görüşmelerde bulunarak iş birliği anlaşmalarına imza attı.

Fuarın Önemi ve Başarısı

Optic World İzmir, Türkiye’nin yerli ve milli optik sektöründeki ilk fuarı olma özelliğini taşıyor. Sektör temsilcileri ve katılımcı firmalar fuarın başarısını ve önemini vurguladılar. Fuarın, sektöre katkı sağlayacak şekilde ilerleyeceği ve gelecek yıllarda daha büyük bir etkinlik haline geleceği belirtildi.

Katılımcı Firmaların Değerlendirmeleri

İzmir Ticaret Odası 32. Gözlükçüler Grubu Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Yutmaz: “Fuarın oluşmasına vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz. İZFAŞ ile birlikte güzel bir fuar ortaya çıktı.”

Beta Optik Yönetim Kurulu Başkanı Murat Balcı: “Fuarın çok başarılı geçtiğini düşünüyorum. İzmir’e yakışan bir fuar oldu.”

Adellens Optik Kurucu Ortağı Cem Çelebi: “Fuarın organizasyonu, profesyonelliği beklentilerimin çok üstündeydi. İlk yılında bu fuara katılmaktan mutluluk duyuyorum.”

Invictus Yönetim Kurulu Başkanı Mutlu Karavelioğlu: “Organizasyonun başarısının ilerleyen yıllarda artarak devam edeceğine inanıyoruz. Fuar, Türkiye’deki diğer fuarların önüne geçecektir.”

Optiksan Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Yazıcıoğlu: “Fuar, firmamızın yurt dışından gelen ziyaretçilere tanıtılmasında etkili oldu. İleriki yıllarda fuarın daha da büyüyerek devam edeceğine inanıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.