Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 16°C
Pts 17°C
Sal 15°C

Oppo’nun harika ötesi cihazı ortaya çıktı

Oppo’nun yeni ve başarılı cihazı sonunda ortaya çıkarıldı..

Oppo’nun harika ötesi cihazı ortaya çıktı
Aslan Özdemir
25 Şubat 2016 09:41

Oppo’nun yeni ve başarılı cihazı sonunda ortaya çıkarıldı..

Hayrettin Kaya

Qualcomm’un geliştirdiği Quick Charge 3.0 teknolojisi sayesinde Snapdragon 820 işlemci kullanan telefonların yeniden şarj olma süresi (yüzde 0’dan yüzde 80’e kadar) sadece 35 dakika sürecek.

Ancak Çinliler Qualcomm’un yaptığını bir adım öteye taşıyarak bu süreyi de kısaltmayı başardı. Çinli telefon üreticisi Oppo’nun geliştirdiği Super VOOC teknolojisi sayesinde sadece 15 dakika içinde telefonların batarya gücü yüzde 0’dan yüzde 100’e kadar dolabiliyor. Süre gerçekten inanılmaz!

microUSB ve yeni arayüz USB-C kablolarıyla uyumlu olarak çalışabilen teknoloji, 2000 mAh tipi bataryalarla sorunsuz kullanılabiliyor.

Geçen yıl 50 milyonu aşkın telefon satmayı başaran Oppo her ne kadar Apple ve Samsung gibi piyasa devleriyle mücadele etmekten oldukça uzak bir noktada olsa da, geliştirdiği teknolojilerle yakın gelecekte pazar payını artıracağının sinyallerini veriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.