Dolar 32,3241
Euro 34,9742
Altın 2.312,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

OKÜP Üyesi Üniversite Rektörlerinden Ziyaret

Orta Karadeniz Bölgesi Üniversiteleri Akademik İşbirliği Platformu (OKÜP) Üyesi Rektörlerinden Sinop Üniversitesine ziyaret.

OKÜP Üyesi Üniversite Rektörlerinden Ziyaret
Aslan Özdemir
29 Haziran 2015 16:27

Orta Karadeniz Bölgesi Üniversiteleri Akademik İşbirliği Platformu (OKÜP) Üyesi Rektörlerinden Sinop Üniversitesine ziyaret.

Hayrettin Kaya

Orta Karadeniz Bölgesi Üniversiteleri Akademik İşbirliği Platformu (OKÜP) Üyelerinden Ondokuz Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, Gazosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin ve Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, iş birliği kapsamında Sinop Üniversitesi’ni ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında ilk olarak Rektör Prof. Dr. Recep Bircan ile Rektörlük makamında bir araya gelindi. Daha sonra Senato odasında toplantı gerçekleştirildi. 11-13 Nisan 2015 tarihlerinde Hitit Üniversitesi’nde yapılan toplantıda Merkezi Araştırma ve Uygulama Merkezlerinin sorunları masaya yatırılmış, ortak kullanım ve hedefler konusu görüşülmüştü. Bu kapsamda 26 Haziran 2015 tarihinde yapılan toplantı sonrası Sinop Üniversitesi Merkez Araştırma Laboratuvarı’nda (SÜBITAM) incelemelerde bulunularak bilgi alındı.

Daha sonra Yeni Kampüs alanını gezen Rektörler, inşaatları devam eden Meslek Yüksekokulu, İlahiyat Fakültesi ve Atletizm Parkurlu Futbol Sahasında incelemelerde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.