Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
17°C
Hafif Yağmurlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 16°C
Per 16°C

ÖĞRENCİYE YAKIN İLGİ!

Boyabat Kaymakamı Enver Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan ile birlikte Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.

ÖĞRENCİYE YAKIN İLGİ!
8 Şubat 2024 15:12

Ziyarette okulun bahçesinde yapımı devam eden spor ve oyun alanını inceleyen Kaymakam Yılmaz, öğrenciler ile sohbet etti. Öğrencilerin sınıflarında derslerine konuk olan Kaymakam Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özkan öğrencilere 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde başarılar diledi.

Kaymakam Yılmaz ve Müdür Özkan, ziyaretleri esnasında keman bir öğrenci ile yakından ilgilenerek çalışmalarını bir süre dinledi. Ardından öğretmenler odasına konuk olan Yılmaz ve Özkan, öğretmenler ile bir süre sohbet etti ve eğitim konusunda istişarelerde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.