Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Yağmurlu
Sinop
23°C
Yağmurlu
Cts 29°C
Paz 30°C
Pts 28°C
Sal 26°C

ÖĞRENCİLERİN SESİNE KULAK VERDİ!

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, “Mikrofon Gençlerde” programı kapsamında öğrencilerle bir araya gelerek, öğrencilerin isteklerini, sorunlarını, talep ve önerilerini dinledi.

ÖĞRENCİLERİN SESİNE KULAK VERDİ!
23 Şubat 2024 14:36

Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Boyabat Meslek Yüksekokulunda öğrenim gören öğrencilerinin büyük bir katılım gösterdiği programda Rektör Taşdemir, öğrencilerimizin eğitim öğretim süreci içinde yaşadığı sorunlar varsa bunları yerinde tespit etmek ve çözümler üretmek amacıyla “Mikrofon Gençlerde” programını organize ettiklerini söyledi.

“Çözüm Odaklı Çalışmak, Bizim Asli Görevimizdir”

“Sizler bizim varlık sebebimizsiniz” diyen Rektörümüz Taşdemir, “Sizin memnuniyetiniz, başarılarınız ve mutluluğunuz, bizim önceliğimizdir. Bu yolda her türlü desteği sağlamak, sizinle birlikte çözüm odaklı çalışmak, bizim asli görevimizdir” şeklinde konuştu.

Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şakir Taşdemir, “Mikrofon Gençlerde” programı sonrasında Boyabat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Boyabat Meslek Yüksekokulunda düzenlenen Akademik Kurul Toplantılarına da katıldı. Burada akademik personel ile buluşan Rektör Taşdemir, üniversitenin tüm birimlerinde görev yapan akademik personelin nitelik ve nicelik açısından ortaya koyduğu ve koyacakları proje, yayın ve diğer tüm çalışmalarına büyük önem verdiklerini ve kendilerini desteklemeye devam ettiklerini söyledi.Program akademik personelin eğitim öğretim yılına dair dile getirdikleri görüş, istek ve önerileriyle sona erdi.

Rektör Taşdemir’,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhitdin Yılmaz, Boyabat İİBF Dekanı Prof. Dr. Nazım Kartal ve Boyabat MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Eravcı eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.