Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 19°C
Çar 18°C

O Ses Türkiye Birincisi Bugün Seçiliyor! Sizce kim birinci olacak?

O Ses Türkiye birincisi belli oluyor. Haftalardır büyük merakla beklenen O Ses Türkiye’yi kim kazanacak sorusu bu akşam yanıt buluyor.

O Ses Türkiye Birincisi Bugün Seçiliyor! Sizce kim birinci olacak?
3 Şubat 2016 00:24

O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ KİM OLDU

O Ses Türkiye birincisi belli oluyor. Haftalardır büyük merakla beklenen O Ses Türkiye’yi kim kazanacak sorusu bu akşam yanıt buluyor. TV8’in bir numaralı programı olan O Ses Türkiye de artık sona gelindi ve bu sezonun birincisi kim olacak belli oluyor. 2 Şubat Salı bu akşam yapılacak olan O Ses Türkiye finali canlı olarak yayınlanacaktır. Bakalım 2016 O Ses Türkiye şampiyonu kim olacak.

Finale kalan 4 isimden ise bir kişi izleyicilerin oyları ile belli olacaktır. O Ses Türkiye de yarı finali geçen Emre, Tankurt, Türkan ve Aziz arasından bir kişi 2016 O Ses Türkiyenin birincisi olacak. Sizde desteklediğiniz yarışmacı için oy gönderebilir veya TV8 yan ekran uygulaması ile de oylarınızı kullanabilirsiniz. İşte 2016 O Ses Türkiye’yi kazanan isim..

O Ses Türkiye Şampiyonu Kim Oldu
2 Şubat Salı bu akşam canlı yayın ile ekranlarda olacak ve birinci belli olacak.

İşte O Ses Türkiye de Finale Kalan İsimler
– Tankurt Manas
– Türkan Kürşad
– Emre Sertkaya
– Aziz Kiraz

O Ses Türkiye de büyük mücadeleler sonucunda takımlarına aldıkları isimleri finale sokma çabası içinde olan jüri üyelerinde Murat Boz hariç tüm jüri üyelerinin finalde yarışmacısı bulunmaktadır. Murat Boz ise yarı finallerde yarışmacısı elenerek bu sezon şampiyonluk şansını yitirmiştir.

O Ses Türkiye de Finale Kalanlar Kimlerin Takımında
Türkan ve Emre – Gökhan ve Hakan’ın takımında
Tankurt Manas – Ebru Gündeş’in takımında
Aziz Kiraz – Hadise’nin takımında

Sizce Kim Birinci Olur
– Türkan mı
– Tankurt mu
– Aziz mi
– Emre mi

Desteklediğiniz yarışmacıyı yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.