Dolar 32,3427
Euro 35,0956
Altın 2.307,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

O makamlar,Kamunun malı !

  Bakıyoruz da son günler de birileri HALKSESİ. COM’u yok saymaya çalışıyor! Oysa HALKSESİ.COM adından belli olduğu gibi sadece HALKSESİ… Kimsenin

O makamlar,Kamunun malı !
Aslan Özdemir
19 Haziran 2016 01:50

Bakıyoruz da son günler de birileri HALKSESİ. COM’u yok saymaya çalışıyor!

Hayrettin Kaya

Oysa HALKSESİ.COM adından belli olduğu gibi sadece HALKSESİ…

Kimsenin borazanı değil olmadı olmayacakta…

Herkes girer, bakar araştırır HALKSESİ.COM, günde 30 bine yakın okuyucu trafiği olan bir internet haber sitesidir…

Kaldı ki öyle olmasa bile bir haber sitesidir. Kamuoyunu aydınlatmakla görevlidir…

Bakıyoruz Bizim dışımızda ki gazeteler, internet haber siteleri kurum müdürleri veya valilik veya üniversite olsun birileri tarafından davet ediliyor haber açıklamaları yapılıyor ama HALKSESİ.COM bu toplantılara davet edilmiyor.NİÇİN?

Size soru sormamızdan mı korkuyorsunuz?

Ya da sizin istediğiniz tipte gazeteci profiline uymadığımız için mi?

Sen Sosyal güvenlik kurumu müdürü Yaşar Yılmaz…

Temsil ettiğin makam devletin makamı, babanın yeri değil…

Toplantı yapıyorsun ama davet ettiğin sadece 2 -3 gazete temsilcisi. Oysa Sinop’ta 16 tane İnternet haber sitesi var. Bunların iletişim bilgileri sitelerinde mevcuttur. Hadi o sitelerinden ulaşamadınız Sinop Valilik basın ve halkla ilişkiler müdürlüğünden Sinop’ta faaliyet gösteren tüm gazete ve İnternet haber sitelerinin telefon numarasını temin edebilirsin.

Tüm kurum müdürleri hatta başta Sayın Vali olmak üzere herkes bilsin ki

Devletin kurumu, kimsenin babasının yeri değildir. Oraya hizmet etmek için kamuoyunu bilgilendirmek için görevlendiriliyorsunuz. Bizde kamuoyu ile Sizin aranızda KÖPRÜ GÖREVİ yapıyoruz. HALKSESİ.COM’ un habercilik tarzını beğenmeyebilirsiniz hatta bizi okumayabilirsiniz de fakat asla YOK SAYAMAZSINIZ…

Eğer bir konu ile ilgili gazeteciler bilgilendirilmesi gerekiyor ise sizin görüşünüzde olmasa da HALKSESİ.COM gibi diğer internet siteleri temsilcileri de davet edilip bilgilendirilmek zorundadır.Bu bize ANAYASA tarafından tanınmış bir haktır ve biz bu hakkımız kimseye yedirtmeyiz.

Sonra  düzgün, objektif bilgi ve belgeye dayalı haberler yaptığımız halde bile bize TEHLİKELİ haber sitesi gözü ile bakılması da tuhaf.

AMA NE OLURSA OLSUN,NE YAPILIRSA YAPILSIN,KİM BİZİ YOK SAYMAYA KALKIŞIRSA KALKIŞSIN HALKSESİ.COM BUGÜN SİNOP VE SİNOPLUNUN EN ÇOK OKUDUĞU VE ARADIĞI BİR HABER SİTESİDİR.

HA ŞUNU DA BELİRTELİM Kİ

BELKİ SİZ BİZİ YOK SAYMAYA KALKIŞIYORSUNUZ AMA BİZİM VARLIĞINZDAN HABERDAR OLAN BİR BEŞTEPE VAR. AK PARTİ GENEL MERKEZİ VAR.ANA MUHALEFET PARTİLERİN GENEL MERKEZLERİ VAR BAŞBAKANLIK TAKİP MERKEZİ VAR.

SİZ SİNOP’TA BİR DEĞİŞİM OLUNCA MİLLETVEKİLİNİZİN YA DA İL BAŞKANIZIN GÜCÜ İLE Mİ OLDU SANIYORSUNUZ?

YANILIYORSUNUZ İŞTE ORADA…

O GÜC HALKSESİ’NDE…

VE BU SATIRLAR DA ŞİMDİ ONLARIN GÖZETEMİNDE !

NE DİYELİM Kİ

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN ARTIK

SELAM VE SAYGILARIMIZLA

Mete ÇAĞDAŞ

HALKSESİ.COM

GENEL YAYIN YÖNETMENİ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.