Dolar 32,3687
Euro 34,9670
Altın 2.325,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C
Sal 16°C

O Hayat Benim Bu Akşam 83. Bölümünde Ne Olacak?

FOX Tv ekranlarında ilgi ile izlenen ve bu akşam yine 83. yeni bölümü ile O Hayat Benim ekranda olacak. İlgi ile izlenen dizinin hemen sonrasında ise yabancı film olan Kara Ölüm isimli yapıt ekranda sizlerle buluşacak. Bu harika dizi ile filmi yazımızda takip etme imkanı bulabileceksiniz. Bu akşam O hayat benim isimli dizide hangi gelişmeler olacak? Diziye yeni dahil olan oyuncu var mı? Hepsi ve daha fazlası haberimizde.

O Hayat Benim Bu Akşam 83. Bölümünde Ne Olacak?
Aslan Özdemir
28 Şubat 2016 21:17

FOX Tv ekranlarında ilgi ile izlenen ve bu akşam yine 83. yeni bölümü ile O Hayat Benim ekranda olacak. İlgi ile izlenen dizinin hemen sonrasında ise yabancı film olan Kara Ölüm isimli yapıt ekranda sizlerle buluşacak. Bu harika dizi ile filmi yazımızda takip etme imkanı bulabileceksiniz. Bu akşam O hayat benim isimli dizide hangi gelişmeler olacak? Diziye yeni dahil olan oyuncu var mı? Hepsi ve daha fazlası haberimizde..

Hayrettin Kaya

O Hayat Benim 83. bölüm özeti

Ateş, Arzu’nun tehditlerine kulak asmaz. Hasret’i hapisten kurtarmak için Bahar’ın harekete geçmesi lazımdır… Bahar’ın beklenmedik hamleler yapmaktan başka bir yolu yoktur. Efsun ve Arda’nın evcilik oyunu, Hülya’nın sabrını zorlar artık.

Efsun’un artık daha büyük adım atmaktan başka çaresi yoktur. Mahallede düşmanlıklar geri dönülmez noktalara varırken, Cevriye artık İlyas ve Salih arasında tercih yapması gerekmektedir. Atahan Konağında ise Kenan, Fulya’nın kaderini avucunun içine almıştır. Artık iki yol vardır Kenan’ın önünde… Ya Fulya’yı her istediğini yaptırabileceği bir piyon gibi kullanmak! Ya da Mehmet Emir’e tüm gerçekleri anlatıp Atahan ailesini paramparça etmek.

Kara Ölüm

Ortaçağ’da İngiltere’deki büyük veba salgını esnasında genç bir keşiş, ölen insanların yeniden hayata döndürüldüğü iddiasını araştırmak için bir köye gider.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.