Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Nuray Sayarı’dan 28 Şubat Pazar günlük burç yorumu

Bugün burcunuzu neler bekliyor? Aşk hayatınızda ne gibi değişiklikler olacak? Kazancınız ne şekilde değişecek? Bugün sizin için iyi bir gün mü? Bütün bu soruların cevabını Nuray Sayarı verdi.

Nuray Sayarı’dan 28 Şubat Pazar günlük burç yorumu
28 Şubat 2016 10:34

Bugün burcunuzu neler bekliyor? Aşk hayatınızda ne gibi değişiklikler olacak?  Kazancınız ne şekilde değişecek? Bugün sizin için iyi bir gün mü? Bütün bu soruların cevabını Nuray Sayarı verdi.

KOÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün ev hayatınızla ilgili ani değişiklikler gündeme gelebilir. Eşinizle birlikte yaptığınız programları tekrar organize etmeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçmek isteyebilirsiniz. Karşınızdaki kişilerle konuşmalarınız önem kazanabilir. Uyum sağlamak için özen göstereceğiniz bir gündesiniz.

BOĞA BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde çalışma hayatınızda üstlerinizden yardım alabilirsiniz. Sorumluluklarınızı programlamak isteyebilirsiniz. Gün içindeki değişiklikler sizi sürekli yenilenmeye itebilir. Sizi yoran konulara karşı özen göstermelisiniz. Yaşadığınız stresler sağlığınızı etkileyebilir. Çalışma arkadaşlarınızla paylaşım içinde olmanız sizi rahatlatabilir.

İKİZLER BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Sabah saatlerinde değişim dönüşüm yaşayacağınız olaylar gündeme gelebilir. İşlerinizi toparlamak için mücadele edebilirsiniz. İşlerinizde başkalarının yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Gün içindeki değişimler sizi harcamalara itebilir. Risk alacağınız konularda acele karar almayın.

 YENGEÇ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Ev hayatınızdaki değişimler gündeminizi etkileyebilir. Size iş yükü çıkaracak konularla ilgilenebilirsiniz. Ailevi konularda kendi içinize dönebilirsiniz. Sorumluluğunuz olan işlerde yeniden harekete geçmeniz gerekebilir. Gün içinde başkalarına bir şeyler öğretebilirsiniz. Yaptığınız planlarda değişiklikler olabilir.

ASLAN BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün yakın çevrenizdeki konularda önemli değişimler olabilir. Karşınızda güçlü kişilerle iletişim içinde olabilirsiniz. Konuşmalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşlerinize başkalarını da dahil edebilirsiniz. Bir fikri savunurken fazla iddialı olmamaya özen gösterin. Zihinsel konularda yorucu bir gün yaşayabilirsiniz.

BAŞAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün gereksiz harcamalarınıza dikkat etmelisiniz. Parasal konularda başkalarından fikir alabilirsiniz. Yeni deneyimler için riskli bir gün olabilir. Sorumlu olduğunuz konuları tekrar başlatabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde değişim ve dönüşümler yaşayabilirsiniz. Ani değişiklikler keyfinizi kaçırabilir. Dikkatinizi başka yöne kaydırabilirsiniz.

TERAZİ BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün kişisel olarak önem verdiğiniz konularda değişikliğe gidebilirsiniz. Sizden daha iyi olduğunuz kişilerin fikrini alabilirsiniz. İkili ilişkileriniz gündeminizi etkileyebilir. Yapacağınız programları esnek tutmanızda fayda var. Sorumlu olduğunuz konularda paylaşım içinde olabilirsiniz. İşlerinizi toparlama fırsatı yakalayacaksınız.

AKREP BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde keyfinizi kaçırıcı olaylar yaşanabilir. Kendi içinize dönmek isteyebilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek sizi rahatlatabilir. Gün içinde koşullar sizin tahmin ettiğiniz gibi ilerlemeyebilir. Yaşanan değişikliğe ayak uydurmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularla ilgili düşüncelerinizi tutkulu şekilde savunmak isteyebilirsiniz.

YAY BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün geleceğinizle ilgili konularda daha ciddi çözümler getirmek isteyebilirsiniz. Başkaları tarafından bu konularda zorlandığınızı hissediyor olabilirsiniz. Aynı melek grubundan arkadaşlarınızla zaman geçirmek havanızı değiştirebilir. Sorumlu olduğunuz konulardaki programlardaki değişimler gününüzü biraz zorlaştırabilir.

OĞLAK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün iş hayatınızda güçlü kişilerle görüşmeler yapabilirsiniz. Savunduğunuz fikirleriniz önem kazanabilir. İşlerinizi yeniden başlatmak zorunda kalabilirsiniz. Eski işlerinizde değişiklikler meydana gelebilir. Göz önünde olacağınız bir gündesiniz. Çalışmalarınız etrafınızdaki kişileri de etkileyebilir. Bürokratik konular gündeme gelebilir.

SAKA(KOVA) BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Bugün düşünceleriniz önem kazanabilir. Etrafınızdaki insanlarla fikir alışverişi içinde olabilirsiniz. Gün içinde yaşanan olayları daha iyi algılayacağınız bir gündesiniz. Yaptığınız programlarda değişiklikler olabilir. Daha esnek olmanız gerekebilir. Sorumlu olduğunuz eski işlerinizi yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz.

BALIK BURCU GÜNLÜK BURÇ YORUMU

Sabah saatlerinde endişe duyduğunuz konularda kendinizi eksik hissedebilirsiniz. Ortak konular sizi sıkıştırabilir. Gündeminizde değişiklik yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yaşadığınız olaylar sizi yıpratabilir. Zihninizi sakin tutmalısınız. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden harekete geçirmek isteyebilirsiniz.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.