Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Nur Yerlitaş Geri Dönüyor! İşte Benim Stilim Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Ekranların ilgi toplayan yarışması olarak bilinen ve adeta fenomen hale gelen İşte Benim Stilim yeni jüri ekibi ve yarışmacıları geri dönüyor. Nur Yerlitaş’ın da jüri koltuğuna tekrar oturacağı yeni sezon İşte Benim Stilim ne zaman başlayacak? İşte Benim Stilim jüri ekibi ve yarışmacılar kimlerden oluşacak?

Nur Yerlitaş Geri Dönüyor! İşte Benim Stilim Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?
1 Şubat 2016 20:06

Ekranların fenomen yarışması haline gelen ancak ünlülerin yer aldığı sezonda hayal kırıklığı yaratan İşte Benim Stilim programı yenilenen jürisi ile tekrar televizyonlara damga vurmaya hazırlanıyor.

Sezon başında Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu ile yollarını ayıran TV8 ekibi bu iki ismin yerine Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya’yı getirmişti. Programın reytinglerinde yaşanan düşüşe oldukça morali bozulan kanal yönetimi Neslihan Yargıcı ile yollarını ayırarak jüri koltuğuna tekrar Nurella lakaplı modacı Nur Yerlitaş’ı getirdi. Nur yerlitaş, İvana Sert ve Hakan Akkaya’dan oluşacak olan jüri ekibinin karşısına bu kez ünlü isimler değil yine halk arasından seçilmiş isimler çıkacak ve seçtikleri kıyafetler ile Türkiye’nin en tarz kadını olma yolunda birbirleri ile kıyasıya yarışacaklar.

İşte Benim Sitilim Yeni Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Öykü Serter’in başarılı sunumu ile gerçekleşecek olan yeni sezon İşte Benim Stilim’in yayına geleceği tarih ise 8 Şubat 2016 olarak açıklandı. Survivor yarışması ile paralel tarihlerde başlayacak olan yarışmada Nur Yerlitaş’ın olumlu etkileri olması beklenirken ünlü modacının alacağı maaş ise oldukça olay konusu olmuştu. Aylık 400 bin lira maaş alacağı iddia edilen Nurella’nın reytingleri tekrar yukarı çekip çekemeyeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

Nur Yerlitaş Kimdir ?

Nur Yerlitaş kimdir, Modacı, Tasarımcı

Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 tarihinde İstanbulVefa’da doğmuştur. Annesinin adı Saadet Yerlitaş’dır. Benan adında bir kız kardeşi vardır. Dobralığı ile biliniyor. Bu yüzden sözünü sakınmak hiç ona göre değil. Kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi vardır.

80li yıllarda Paris‘ten, Milano‘dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlamış.

Kendisini “Arızalı” olarak tarif eden Nur Yerlitaş, stres atmak için bulaşık yıkıyor. Bazen gecenin bir saati geceliğinin üstüne palto giyip bir kafeye gidiyor.

Nur Yerlitaş, Nişantaşı’nda ikamet etmektedir. İtalya‘nın Milano kentinde de yüksek tavanlı minik bir dairesi var. Mutfağında iki buzdolabı var. Birinde meyveler, içecekler, diğerinde pasta tipi yiyecekler bulunuyor.

Nur Yerlitaş’ın evinde iki yardımcısı var, banyoda hamam usulü yıkanıyor. Her sabah yardımcıları tarafından taslarla, keselerle yıkanıyor.

Derin Mermerci‘ye de Bülent Ersoy‘a da elbise dikiyor. Ajda Pekkan, Bülent Ersoy, Sibel Can, Petek Dinçöz ve Seda Sayan‘ın sahne kostümlerini hep Nur Yerlitaş diker.

Nur Yerlitaş, 2007 yılında Show TV‘de Şebnem Dönmez‘in sunuculuğunu yaptığı “Bak Kim Dans Ediyor” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı.

2010 yılında Show TV’de yayına giren “Yemekteyiz” adlı yarışmada Nur Yerlitaş, Barbaros Şansal, şarkıcı Cenk Eren, gazeteci yazar Ece Vahapoğlu ve eski Avrupa güzelimiz Neşe Erberk ile yarıştı. İlk gün Nur Yerlitaş’ın evsahipliği yaptığı Yemekteyiz’e Seda Sayan da konuk olarak katıldı.

2011 yılında Show TV’de yayınlanan “Bugün Ne Giysem” adlı yarışmada jüri üyeliği yaptı. Diğer jüri üyeleri ise Moda Tasarımcısı İvana Sert, Hakan Akkaya ve Kareograf Uğurkan Erez oldu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.