Dolar 32,3325
Euro 35,1176
Altın 2.310,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Parçalı Bulutlu
Sinop
18°C
Parçalı Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Np Tour 7. Yılını Kutladı

Sinop Merkezde Turizm alanında faaliyet gösteren NP TOUR kuruluşunun 7.yılı dolayısıyla dostlarının da katılımıyla Sky Yelken Kulübünde iftar programı gerçekleştirdi. Ramazan İftar sofrası ve akabinde 7.yıl pastasını keserek NP TOUR’un 7 yaşını kutladı.

Np Tour 7. Yılını Kutladı
Aslan Özdemir
25 Haziran 2016 18:05

Sky Yelken Kulübünde gerçekleşen NP TOUR’un yedinci yıl kutlamasına katılan konuklar iftar öncesinde NP TOUR İşletme Sahibi Emre Yıldız ile Ramazana özel sohbet ve Sinop yaz turizmi konusunda paylaşımlarda bulunurken iftar yemeği sonrasında tüm katılımcılar NP TOUR hakkındaki duygu ve düşüncelerini dile getirdi.

Hayrettin Kaya

NP TOUR’un misafirperverliği, sıcakkanlı ve konuksever ekip ve personelleriyle yapılan turlardan duydukları memnuniyeti ifade eden konuklar; Sinop turizmine gerek tanıtım noktasında ve gerek hizmet noktasında yaptığı katkıları dile getirdiler. İşletme sahibi Turizmci Emre Yıldız ise Hayalden gerçeğe sloganıyla çıktığımız turizm yaşam yolunda 7. Yılımızı kutlamanın birlikteliğinde güzel bir Ramazan İftar gecesinde bir araya gelmenin mutluluğunu yine konuklarımızla ve dostlarımızla hep birlikte paylaşıyoruz. NP TOUR’da önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve konuklarımızın turlar sonrasında yani geri dönüşüm sonunda duydukları ifade bizler için çok önemlidir. Bizler NP TOUR olarak Karadeniz Turizmine ve Ülke turizmine en iyi ve en güzel hizmeti vermenin yoğunluğunda taşımasını yaptığımız yirmi bir bin kişiyle bu tadı paylaşıyoruz dedi.

Sinop NP TOUR’ un yedinci yılına özel hazırlanan pasta kesimi öncesi kısa bir paylaşımda bulunan ve duygularını dile getiren Emre Yıldız şu sözlere yer verdi; Şirketimiz yedi yaşında nice yediden 77’ye misafirlerimizle sizlerin hayal ettiklerini gerçeği çevirmeye yedi yıldır çalışıyoruz ve nice yıllarca sizlerin güveni ve teveccühü ile devam edeceğiz açıklamasını yaparak firma olarak tutulan raporlar doğrultusunda bu yedi yıllık süreçte; Taşımasını yaptığımız kişi:21.000,Tura bizimle katılan misafir sayası ise :16.300’dir.Bu bağlamda tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz dedi.

Kalitenin tesadüf olmadığını ve başarının da birlik beraberlikle geldiğini ifade eden Emre Yıldız, NP TOUR turizm acentesini seçerek bizleri yukarılara taşıyan tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. NP TOUR olarak en iyi ekibi, en iyi kadroyu kurarak en iyi ve en başarılı Turizm takımını oluşturuyoruz dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.