Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Nexus 9 iPhone’a Benzeyecek! Nexus 5 Yeni Güncellemesi Yayınlandı

LG’nin piyasaya sürdüğü Nexus 5, Nexus 9, Nexus 6P akıllı telefonlarında yeni güncellemeleri çok yakında paylaşacak. Nexus serisinin iPhone benzeri bir yol izleyeceği açıklandı.

Nexus 9 iPhone’a Benzeyecek! Nexus 5 Yeni Güncellemesi Yayınlandı
2 Şubat 2016 19:40

LG’nin piyasaya sürdüğü Nexus 5, Nexus 9, Nexus 6P akıllı telefonlarında yeni güncellemeleri çok yakında paylaşacak. Nexus serisinin iPhone benzeri bir yol izleyeceği açıklandı.

Google, Nexus cihazları için, Apple’ın iPhone ve iPad’lerinde izlediği yola girmeye niyetli…

LG tarafından piyasaya sürülen Nexus 5 modeli, HTC’nin büyük yankı uyandıran Nexus 9 tableti ve daha yakın bir geçmişte Huawei’nin çıkardığı ince gövdeli ve güçlü işlemcili Nexus 6P piyasadaki Nexus imajı açısından son derece olumlu gelişmelerdi. Fakat elde edilen bu başarılarla yetinmeyen Google, Nexus konsepti üzerinden işbirliği yaptığı bu firmaların da ötesine geçmeyi planlıyor.

Droid Life’ta yayınlanan bir habere göre Google CEO’su Sundar Pichai teknoloji devinin yakın gelecekte amiral gemisi ürünlerde dizginleri tamamen eline alabilecek “Apple benzeri” bir tutum izleyeceğinin işaretlerini veriyor. Firma böyle bir yöntemle donanım tasarımı ve mevcut Android deneyimini doğrudan Google tarafından belirleneceği bir süreç başlatmayı hedefliyor. Bu da Nexus modellerinin oluşturduğu halihazırdaki hiyerarşide çarpıcı bir değişim yaşanacağı anlamına geliyor.

Pichai’ye atfedilen bu iddia eğer doğruysa Nexus konseptinde artık bütün kontrollerin Google’da olacağını söyleyebiliriz. Başka bir deyişle Google, yakında doğrudan bir cihaz üreticisi haline gelebilir…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.