Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cts 14°C
Paz 17°C
Pts 17°C
Sal 16°C

Nazım Maviş’ten Gazeteciler Günü Mesajı

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, 10 Ocak ‘Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Nazım Maviş’ten Gazeteciler Günü Mesajı
Aslan Özdemir
10 Ocak 2016 13:53

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, 10 Ocak ‘Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’ münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Mesajında, dünyadaki tüm çalışan gazetecilerin gününü kutlayan Nazım Maviş “Gazetecilerimize huzur içinde mesleklerini yapabilecekleri nice yıllar diliyorum.” dedi.

Hayrettin Kaya

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü mesajı şöyle:

“Gazetecilik, hepimize haber ve bilgi sağlayan bir iş olduğu için, insanlık tarihi boyunca değer verilen mesleklerden biri olmuştur. Onun için gazeteciler her zaman korunan, el üstünde tutulan, kimi zaman gıpta edilen insanlar olmuşken, kimi zaman da hedef tahtasında olmuşlardır. Teknoloji ve iletişim alanındaki hızlı gelişmeler sayesinde, habercilik kolaylaşıyor gibi gözükse de, savaşlar ve gerilimlerin artmasına bağlı olarak gazeteciliğinde riskleri artmıştır. Her şartta haber sağlamanın peşinde koşan gazetecilerimiz, muhabir ve foto-muhabirlerimiz sayesinde bizler habere ulaşıyoruz. Bu sebeple tüm gazetecilerimize huzur içinde, güven içinde, barış içinde çalışacakları nice yıllar diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.