Dolar 32,5184
Euro 34,7960
Altın 2.420,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 22°C
Az Bulutlu
Sinop
22°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C

Nazım Maviş’in Durağan Ve Gerze Mesaisi Dolu Dolu Geçti

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş hafta sonunu Sinop’ta geçirdi.

Nazım Maviş’in Durağan Ve Gerze Mesaisi Dolu Dolu Geçti
23 Aralık 2015 16:44

Çok sayıda aktivite gerçekleştiren Nazım Maviş, Ankara’ya memnun döndü. Maviş’in hafta sonu programında ziyaretler, açılışlar, toplantılar, kongreler ve spor etkinliği vardı.

MİLLETVEKİLİ VE VALİ DURAĞAN’DA BİRLİKTE AÇILIŞ YAPTI

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, 18 Aralık Cuma gününü Durağan’da geçirdiler. Vali Çetinkaya ile Milletvekili Maviş, Durağan Kadınları Kalkınma Derneği açılış programına katılarak, hem dernek açılışını gerçekleştirdiler hem de Durağanlılara hitap ettiler. Dernek açılışına Vali ve Milletvekilinin yanı sıra AK Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpçü, Durağan Kaymakamı Turan Soğukoluk, Durağan Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, 25. Dönem Milletvekili Cengiz Tokmak da katıldılar.

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ve Sinop Valisi Yasemin Özata Çetinkaya, Durağan Kadınları Kalkınma Derneği açılışından sonra Durağan’da yen açılan Çağrı Merkezini ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ettiler. Heyet daha sonra devam etmekte olan hastane inşaatında incelemede bulundu.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Eravcı’nın kardeşi ile Durağan Eski Belediye Başkanına taziyeye de giden Maviş ve Çetinkaya hasta ziyaretinde de bulundular. Milletvekili Nazım Maviş, günün sonunda AK Parti İlçe Yönetim Kurulu Toplantısında da katılarak partililerle sohbet etti.

Maviş, Sinop turizmi için turizmciler ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. AK Parti İl Başkanlığında vatandaşlar ile bir araya gelerek hasbihal etti. Boyabat kılıçlı köyünde ise cenazeye katılarak cumartesi gününü tamamlamış oldu.

MAVİŞ’İN PAZAR MESAİSİ GERZE’DEYDİ

AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş 20 Aralık Pazar mesaisini Gerze’de geçirdi. Gerze’ye AK Parti İl Başkanı Ali Ali Çöpçü ile birlikte giden Maviş’e ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Gerze’de vatandaşlarla bir araya gelen heyet esnafın, gençlerin, işçilerin sorunlarını dinledi, hasta ve taziye ziyaretlerinde bulundu.

AK Parti heyeti İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nü de ziyaret ederek, Takwando antrenmanını izledi. En son Sinop İlim Yayma Cemiyeti kongresine katılan Nazım Maviş ve AK Parti Heyeti kongreye katılanlara hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.