Dolar 32,5976
Euro 34,7961
Altın 2.488,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Hafif Yağmurlu
Sinop
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 16°C
Paz 19°C
Pts 16°C
Sal 21°C

Nazım Maviş’in Dolu Dolu Sinop Mesaisi

AK Parti Sinop Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, hafta sonunu Sinop’ta programlarla geçirdi.

Nazım Maviş’in Dolu Dolu Sinop Mesaisi
8 Şubat 2016 18:35

AK Parti Sinop Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Nazım Maviş, hafta sonunu Sinop’ta programlarla geçirdi.

Milletvekili Maviş,  Sinop Kültür ve Turizm Derneği tarafından İstanbul’da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) sonrasında değerlendirme toplantısına, Sinop İlim yayma Cemiyetinin kahvaltısına katıldı. Maviş, programları dışında, esnaf ziyareti yaptıi. Hasta hemşehrilerini evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu, partililerle de bir araya geldi.

SİNOP’UN EN BÜYÜK HAZİNESİ

EMİTT Fuarı sonrası yapılan değerlendirme toplantısında Sinop’un Sinopluların elinde bulunan çok güçlü ve çok zengin bir hazine olduğunu belirten AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, bu hazineyi dışarıya tanıtabilmek için daha fazla çalışılması gerektiğine vurgu yaptı. Maviş; “Sinop gerçekten Sinopluların elindeki çok güçlü ve çok zengin bir hazine. Bu hazineyi Sinopluların hizmetine sunabilmek için hep birlikte çaba sarf etmemiz gerekiyor. Bu hazineyi Sinopluların dışındaki insanlara da çok iyi tanıtmamız onları bu hazineden haberdar etmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Sinop İlim Yayma Cemiyeti’nin düzenlediği kahvaltı programına katılan Milletvekili Nazım Maviş, cemiyet üyeleriyle buluştu. Maviş, cemiyet üyelerine organizasyondan dolayı teşekkür ederek: “1951 yılında başlayan kutlu ve tarihi yürüyüşün adı, bu uğurda nice kahramanların çabasıdır ilim yayma cemiyeti. Milletimiz kendi değerlerini yaşatmak için mücadele verdi. İlim yayma bu misyonun müşahhas hale dönüşmüş şeklidir. Bu milletin temsilcileri olan sivil toplum kuruluşları olarak, Türkiye’de vesayet düzeni ve darbelerin geri gelmemesi için dimdik durmaya ihtiyaç var. Hepimiz bütün sıfatlarımızdan sıyrılarak bu davaya hizmet etmeliyiz. İlim Yayma Cemiyeti olarak Sinop, Ayancık ve Boyabat’a birer öğrenci yurdu kazandırmalıyız. Bu hedeflerimizi gerçekleştirmek için önce inanacağız, birlik olacağız, kardeş olacağız ve birbirimize destek olacağız” dedi.

BİRLİKTE BİRİZ, BÜTÜNÜZ VE GÜÇLÜYÜZ

Milletvekili Maviş, Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Av. Enes Günay ile birlikte İl Gençlik Kolları toplantısına katıldı. Toplantı sonrası gençlerle hasbihal etti.

Gençlere birlik ve beraberlik mesajı veren Milletvekili Maviş, 2019 için hazır olduklarını söyledi.  Ak Parti; hükümetiyle, yerel yönetimiyle ve güçlü teşkilatıyla Türkiye’nin adaletle kalkınma davasına hizmet etmeye, Türkiye’nin gücünü arttırmaya itibarını yükseltmeye hep birlikte devam edeceğiz. Bugüne kadar milletimizin itibar ettiğine itibar ettik, milletimizin yüz çevirdiğine yüz çevirdik, milletimizin diliyle, üslubuyla konuştuk ve icraatta bulunduk. Bundan sonrada aynı yoldan gideren 2019’da yeni bir tarih yazacağız.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.