Dolar 32,3882
Euro 35,1467
Altın 2.326,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Nazım Maviş, Muhtarlar Aracılığıyla Sinoplulardan AK Parti’ye Oy İstedi

AK Parti MKYK Yedek Üyesi Nazım Maviş, Sinoplu muhtarlara bir mektup göndererek hemşerilerinden partisine oy istedi.

Nazım Maviş, Muhtarlar Aracılığıyla Sinoplulardan AK Parti’ye Oy İstedi
Aslan Özdemir
25 Mart 2014 10:58

AK Parti MKYK Yedek Üyesi Nazım Maviş, Sinoplu muhtarlara bir mektup göndererek hemşerilerinden partisine oy istedi. Nazım Maviş gönderdiği mektupta, olağandışı gelişmeler nedeniyle seçimlerin önemine dikkat çekerek Sinoplulara “Türkiye’nin daha güçlü bir ülke olması için oy kullanın, tercihinizi hizmetleri düşünerek yapın” çağrısında bulundu. Mektup Sinop’un tüm ilçelerindeki 514 köy ve mahalle muhtarına postayla gönderildi.

Hayrettin Kaya

AK Parti MKYK Yedek Üyesi Nazım Maviş, Sinop’taki mahalle ve köy muhtarlarına 30 Mart seçimleri münasebetiyle mektup gönderdi. “Sinoplu bir siyasetçi olarak hemşerileri ile görüşlerini paylaşmak” için yazıldığı ifade edilen mektupta, Gezi Parkından itibaren başlayan ve 17 Aralıkla birlikte zirveye çıkan olaylar anlatılıyor ve oyların Türkiye’nin daha güçlü olması için kullanılması çağrısında bulunuluyor. 

Nazım Maviş mektubunda, AK Parti iktidarının, eğitimden sağlığa, ulaşımdan enerjiye, teknolojiden spora kadar her alanda hayal edilemeyen çok önemli projeleri hayata geçirdiğini anlattıktan sonra çabalarının bundan sonra da aralıksız devam edeceğini vurguluyor.  

 

SİNOP’A 4,8 MİLYARLIK HİZMET

AK Parti döneminde Sinop’a yapılan hizmetlere de dikkat çeken Maviş mektubunda şu sözlere yer verdi.   

“Sinop’umuz, adeta unutulmuş iken, AK Parti iktidarı ile hiçbir dönemde görülmemiş hizmetler aldı. Sinop'a son 12 yılda yapılan yatırım ve desteklerin toplam maliyeti 4,8 milyar TL’dir. Muhtarlarımız olarak sizler, bu hizmetlerin hem en yakın şahidisiniz hem de bazı hizmetlerin aracısı veya öncüsüsünüz.”

Maviş mektubunda, Sinop’taki hizmetlere öncülük ettiği için AK Parti’nin 22. ve 23. Dönem Sinop milletvekilleri Mustafa Öztürk, Cahit Can, Abdurrahman Dodurgalı ve Kadir Tıngıroğlu ile İçişleri Komisyonu Başkanı ve 24. Dönem milletvekili Mehmet Ersoy’a da teşekkür ediyor. 

 

MENDERES, ÖZAL, ERBAKAN’A YAPILAN YAPILMAK İSTENİYOR

AK Partili Nazım Maviş muhtarlara gönderdiği mektubunda yaşanan gelişmelere dikkat çekerek bunarın demokrasi ve milli iradeye karşı kurulmuş tuzaklar olduğunu vurguluyor. İşte Maviş’in sözleri.

“Sevgili Muhtarım, Cumhuriyetimizin 100. yılında, 2023’te Türkiye'yi dünyanın 10 büyük ülkesinden biri haline getirmek istiyoruz. 30 Mart seçimleri bu hedeflerin oylanacağı bir seçim olacaktır. Hepimiz ülkemizin daha çok büyümesini ve gelişmesini istiyor olsak da bazıları Türkiye’yi iddiasız ve sıradan bir ülke olmaya mahkûm etmek istiyor. Onların amacı, istikrar ve huzuru bozarak ülkemizin bu büyük yürüyüşünü durdurmaktır. Merhum Menderes, Özal ve Erbakan’a yapıldığı gibi Tayyip Erdoğan'ın da yolunu kesmek isteyenlere, bu seçim de kuvvetli bir cevap vermemiz gerekiyor. İnşallah, demokrasi dışı güçlerin milli iradeye karşı kurduğu tuzaklar bu seçimlerde bozulacak, kötü niyetliler emellerine ulaşamayacaktır.”

 

 

GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE ve DAHA ÇOK HİZMET İÇİN OY KULLANIN

30 Mart’ta seçilecek belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlara başarılar dileyen Nazım Maviş, muhtarlara gönderdiği mektubunu şöyle tamamlıyor:

“Yeni ve güçlü Türkiye'yi birlikte inşa edeceğiz. Sinop’u birlikte geliştireceğiz. El ele vererek, Erfelek, Ayancık, Türkeli, Saraydüzü, Boyabat, Gerze, Dikmen ve Durağan’ı Türkiye’nin en iyi ilçeleri arasına sokacağız, marka şehirler yapacağız. Birlikte çalışarak Sinoplu gençlerin sporda, eğitimde, teknolojide, bilimde, kültürde daha büyük başarılara imza atmasını sağlayacağız.  Bir kardeşiniz ve hemşeriniz olarak sizlerden bu seçimde Türkiye’nin daha güçlü bir ülke olması için oy kullanmanızı, tercihinizi hizmetleri düşünerek yapmanızı rica ediyorum.”

Mektup, Sinop’un tüm ilçelerindeki 514 köy ve mahalle muhtarına postayla gönderildi. Nazım Maviş, mektuptan dolayı muhtarlardan teşekkür telefonları gelmeye başladığını belirtti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.