Dolar 32,5328
Euro 34,8363
Altın 2.428,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 23°C
Az Bulutlu
Sinop
23°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 17°C

Nazım Maviş'in 23 Nisan Mesajı

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım MAVİŞ’ten 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Nazım Maviş'in 23 Nisan Mesajı
23 Nisan 2015 17:53

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı Nazım MAVİŞ’ten 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı
 

“Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 95. yıldönümünü idrak ettiğimiz, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutladığımız bu gün şanlı tarihimize altın harflerle yazılmış bir destanın haklı gururunun yaşandığı bir gündür.

 Türkiye Büyük Millet Meclisi, ülkemiz insanının küllerinden doğarak var oluş mücadelesi verdiği istiklal mücadelemizin, milli birliğimizin ve milli egemenliğimizin en somut tecellisi olmuştur.

Bu topraklar üzerinde yaşan insanların, birlik ve beraberlik içerisinde, milli mücadelede yazmış olduğu zafer kahramanlıkları bizleri zafere ulaştırmış, işgal altındaki topraklarımız, yeniden özgürlüğüne ve bağımsızlığına kavuşmuştur.

İşte bu nedenle, 23 Nisan Milli Egemenliğimizin ilanı ve aynı zamanda Çocuk Bayramı olarak kutlanması da, son derece manidardır.

Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır

 Bu vesileyle, çocuklarımızın refahı ve mutluluğu ortak gayemiz olmalıdır. Çünkü onlar gelecekte ülkemiz adına elde edecekleri başarılarla ülkemizi daha iyi yerlere taşıyacaklardır. İnanıyorum ki, bugünün çocukları, ileride çok daha müreffeh bir Türkiye’yi inşa edecek, dünya barışına önemli katkılar sağlayacaklardır.

Bu temenniler içerisinde, çocuklarımızın 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesini diliyorum.

 

Nazım MAVİŞ

AK Parti Sinop Milletvekili Adayı

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.