Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 16°C
Az Bulutlu
Sinop
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 18°C

Murat Boz Janti Diyecek!

Murat Boz, albüme de adını veren şarkı için özel bir klip çekerken, klipteki sahneleriyle de çok konuşuldu.

Murat Boz Janti Diyecek!
10 Mart 2016 17:48

Televizyon programlarına ve sinemaya ağırlık vermesi nedeniyle 5 yıldır albüm çıkaramayan Murat Boz, albüm çalışmalarını sürdürüyor.

5 yıl ara vermesi nedeniyle hayranlarından oldukça uzak kalan Murat Boz, yeni albüm projesinde özellikle Janti adı verilen şarkıya güveniyor. Şarkıya özel olarak klip çekmek isteyen Murat Boz, albüme de adını veren şarkı için özel bir klip çekerken, klipteki sahneleriyle de çok konuşuldu.

Çekimler Dün Yapıldı

Klip çekimleri dün tamamlanırken, çekimler için özel olarak ortam hazırlandı. Dekorlar ile özel bir konseptin hazırlandığı stüdyoda Murat Boz, Retro tarzında çekilen klip ile fark yaratacak.

Beykoz’da Çekildi

Uygun ortamın İstanbul’daki Kundura Fabrikası’nda bulunması nedeniyle stüdyonun buraya taşınması ile çekimine başlanan klip farklı karelere sahne olurken, klipte 1930’lu yıllar canlandırıldı.

Bedran Güzel İmzası

Murat Boz’un klibinde Bedran Güzel’in imzası yer alırken, görüntü yönetmenliği koltuğunda Veli Kuzlu oturdu.

Albüm Ne Zaman Çıkıyor?

Albümün çıkışı ile ilgili net bir tarih verilemese de önümüzdeki ay sonuna kadar albümün sevenler ile buluşması bekleniyor. Albümde Murat Boz’un 12 şarkısı var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.