Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 18°C
Az Bulutlu
Sinop
18°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 17°C
Çar 16°C

Mükremin Gezgin’in Askerlik Endişeleri

Mükremin Gezgin’in askerlik endişeleri, gençlerin karşılaştığı ortak bir durumdur. Askerlik hizmeti için yaşanan kaygılar ve duygular ele alınıyor.

Mükremin Gezgin’in Askerlik Endişeleri
15 Mart 2024 17:10

Katarsis X-TRA’da Gökhan Çınar’ın konuğu olan Mükremin Gezgin, sosyal medya paylaşımlarıyla milyonlarca insan tarafından takip edilen ve sıkça eleştirilen bir fenomen. Son zamanlarda askere gitme konusundaki endişelerini dile getiren Gezgin, “İnsanların içine alıp beni götürmelerinden utanıyorum. Halkın içine girmekten artık utanıyorum” şeklinde konuştu.

Mesajlardan ve Aile Baskısından Bahsetti

Gökhan Çınar’ın “Bana gelen mesajları anlatsam aklınız almaz demişsin. Ne duyuyorsun sen en çok erkeklerden, insanlardan?” sorusuna karşılık Mükremin Gezgin, “Adam bana diyor ki ben gizliyim diyor pasif olacağım ben sana demek istiyor bu ne demek oluyor yani bir kadınsı olacağım sana demek anlamında oluyor kardeşim benim ne işim var senle ben çıldırıyorum ya!” şeklinde cevap verdi.

Gezgin ayrıca cinsiyet değiştirme süreci için sahte göğüs yaptırmak istediğini ancak annesinin karşı çıkması üzerine vazgeçtiğini belirtti. Bu süreçte ailesinden aldığı destek ve baskılar üzerine duygusal anlar yaşadığını anlattı.

Cezaevi Anıları ve Gardiyanla Tartışmaları

Mükremin Gezgin, cezaevi deneyimlerini de paylaştı. Tutukluların kendisine ilgi gösterdiğini, numarasını istediklerini belirterek gardiyanların şaşkınlığını anlattı. Gardiyanlarla yaşadığı tartışmaları da detaylıca anlattı.

“Zile bastım rica etsem bana dedim su getirir misin? Gardiyan burası şöhret yeri mi dedi? TikTok mu burası dedi zile basmayacaksın bir daha musluk var açıp içiceksin suyu dedi. 2 saat sonra Gökhan bey unuttum ben o beyinle; ben dedim banyo edeceğim dedim bana dedim sıcak suyu açma şansınız var mı?” şeklinde gardiyanla yaşadığı anıları anlatan Gezgin, cezaevi sürecindeki zorlukları ve gardiyanlarla yaşadığı iletişim sorunlarını anlattı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.