Dolar 32,4909
Euro 34,9449
Altın 2.430,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 19°C
Az Bulutlu
Sinop
19°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 17°C
Paz 17°C
Pts 17°C

MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI

26.sı düzenlenen Ayancık Kültür Keten ve Ahşap Festivali, Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında kortej yürüyüşü ile başladı.

MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI
29 Temmuz 2019 09:58

26.sı düzenlenen Ayancık Kültür Keten ve Ahşap Festivali, Demokrasi ve Cumhuriyet meydanında kortej yürüyüşü ile başladı.
Saygı duruşu ve istiklal Marşının ardından, Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı. Daha sonra
İlçe Kaymakamı Abdullah Seçkin KOÇAK ve Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA açılış konuşmalarını gerçekleştirdi.
Festivalin ilk günkü programına İlçe Kaymakamı Abdullah Seçkin KOÇAK, Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Sinop CHP İL Başkanı Av. İnan Savaş YÜKSEL, Ayancık CHP İlçe Başkanı Naci DEMİRAY, Ayancık CHP İl Genel Meclis Üyesi Ozan SARISOY, Av. Rıfat ÖRNEK, Ana sponsorumuz, Bej mermer – Yalçın ÖZTÜRK, CHP Belediye meclis üyeleri, AKP Belediye meclis üyeleri, Kurum amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, İstanbullu iş adamları ile çevre il ve ilçelerden vatandaşlar katıldı.
Etkinlikler Halk oyunları gösterileri, Sünnet şenlikleri, El sanatları sergisi, Seyit Saatçi Karikatür sergisi açılışları ve Ayancık ZİNGAL Orman İşletmesi sergi ve sunumu ile devam etti.
Daha sonra sırasıyla Grup NEZGEP ve Habibe BOZKIR sahne aldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Halk Eğitim Merkezi Keten Kıyafetler defilesi gerçekleşti. Gecenin son konserinde ise Kolpa Grubu izleyicilerle buluşarak izleyenlere unutulmayacak bir konser gecesi yaşattı. Belediye Başkanımız Hayrettin KAYA, Kolpa Grubuna Ayancık Halkı adına Plaket takdim etti.

MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI MUHTEŞEM FESTİVAL BAŞLADI

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.