Dolar 32,3712
Euro 35,0140
Altın 2.324,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 17°C
Az Bulutlu
Sinop
17°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 15°C
Pts 16°C

Moda Deniz Kulübünde Düğünü Basarak Komutanları Derdest Eden Asker Yakalandı

Moda Deniz Kulübünde Düğünü Basarak Komutanları Derdest Eden Asker Yakalandı

Moda Deniz Kulübünde Düğünü Basarak Komutanları Derdest Eden Asker Yakalandı
Aslan Özdemir
23 Temmuz 2016 23:10

15 Temmuz gecesi yapılan kanlı darbe girişimi sırasında Moda Deniz Kulübü’nde komutanların katıldığı düğünü basan ve komutanları düğünde kelepçeleyen askerlerde pilot yüzbaşı Okan Kocakurt, yakalandı. Okan Kocakurt’un Antalya’nın Alanya ilçesinde bir çadırda kaldığı ve burada gözaltına alındığı bildirildi. Alanya Emniyet Müdürlüğü ekipleri kendilerine gelen bir ihbar üzerine yaptıkları araştırma sonucunda Kestel Mahallesi kırsalında çadırda kalan bir kişinin kanlı darbe girişimi gecesinde Moda Deniz Kulübü’ndeki düğünü basan askerlerden pilot yüzbaşı Okan Kocakurt olduğunu tespit etti. Kocakurt, polis ekipleri tarafından kaldığı çadırda gözaltına alındı.

Hayrettin Kaya

FETÖ’ye bağlı askerlerin darbe girişimi sırasında rütbeli komutanların Moda Deniz Kulübü’nde katıldıkları düğünü basan ve bir korgenerali ellerini kelepçeleyerek gözaltına alan kişi olduğunu öğrenen Kocakurt, gözaltına alındığında üzerinde şort ve tişört vardı. Kendisine tatilci süsü veren Kocakurt’un üzerinden bir miktar para, 4 telefon, para ve altın çıktı.  Kocakurt’un başarısız darbe girişiminin ardından önce Ankara’ya oradan Konya’ya ve Konya’dan da bisikletle Alanya’ya geçti. Kocakurt gözaltına alındıktan sonra emniyete götürüldü. Emniyette ise işlemlerin hala sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.