Dolar 32,4952
Euro 34,7654
Altın 2.488,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Sinop 15°C
Az Bulutlu
Sinop
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 17°C

Müjdeyi İftar Sofrasında Verdi

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Milletvekili Mehmet Ersoy ve İl Başkanı Cengiz Tokmak Durağan’da parti teşkilatı tarafından verilen iftarda vatandaşlarla bir araya geldi. Ersoy, iftarda Durağanlılara hastane müjdesi verdi.

Müjdeyi İftar Sofrasında Verdi
3 Ağustos 2013 14:44

AK Parti Milletvekili Mehmet Ersoy ve İl Başkanı Cengiz Tokmak beraberindeki İl Başkan Yardımcıları, İl Gençlik Kolları Başkanı Önder Dinçer ve Gençlik Kolları üyeleri ile birlikte Durağan’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Ramazan ayı boyunca Sinop merkez ve ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti teşkilatı Durağan programları kapsamında ilk olarak Durağan Kaymakamı Davut Düzgün’ü makamında ziyaret etti.

Düzgün’den ilçede yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi alan Milletvekili Mehmet Ersoy ve beraberindekiler daha sonra Durağan sokaklarında vatandaşlarla görüştü, esnafı gezdi sorunlarını dinledi.

AK Parti Durağan İlçe Başkanı Mesut Çınlar ve İlçe Yönetiminin de eşlik ettiği ziyaretlerde, Milletvekili Mehmet Ersoy, İl Başkanı Cengiz Tokmak ve teşkilat üyeleri Belediye binası yanında kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Durağan İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Milletvekili Mehmet Ersoy, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ramazan ayı boyunca her akşam ayrı bir ilçede ayrı vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret ettiklerini söyleyen Ersoy; “Her akşam ayrı bir ilçemizde vatandaşlarımızla birlikte iftar açmaya gayret ediyoruz. 11 yıllık iktidarımızın, 11. Yılında başımız dik olarak arkamızdaki iktidarımıza güvenerek karışınıza çıkabilmenin, yaptığımız ve yapacağımız hizmetleri anlatabilmenin gururu ile sizlerle buluşuyoruz. Bizlere bu duyguları yaşatan, bizlere bu gücü veren başta Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimizin bütün bakanlarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Geride bıraktığımız yıllarda Durağan ilçemize de ne söz verdiysek, sizlerin arasından çıkan bir kardeşiniz olarak hepsini bir bir yerine getirdiğimizi söylemek, bunun huzurunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Hükumet binamızın projesi hazır. Hastane istediniz iki gün önce TOKİ ile anlaşma imzalandı. İlçemize yeni bir hastane inşa edilecek hepimize hayırlı olsun. En fazla Özel idare ödeneğini Durağan ilçemize ayırdım. En fazla asfaltı Durağan ilçemize yaptık. Okulumuzu yaptırıyoruz, kapalı spor salonlarımızı yaptırıyoruz. Biz sizlere hizmet için buradayız. Bizlere verdiğiniz destekler için hepinize teşekkür ediyorum, hayırlı iftarlar diliyorum” dedi.

İftar yemeği sonrası Milletvekili Mehmet Ersoy, İl Başkanı Cengiz Tokmak ve beraberindekiler vatandaşlarla birlikte çay içti, sorunlarını anlattı, hükumet hizmetleri ile ilgili bilgiler verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.